keskiviikko 4. heinäkuuta 2012

Musta on uusi kesäväri

Ensin etsin kesäisenvärisiä lakkoja kesää varten. Sitten odottelen, että se kesä joskus tulisi. Ja sitten kun se kesä tulee, mokomat kesälakat ei kiinnosta enää yhtään. Lincoln Park After Dark on huudellut minulle hyllystä niin pitkään, että sille oli yksinkertaisesti pakko antaa periksi.

OPI Lincoln Park After Dark, Konad silver, XL-plate


Lakkana tosiaan on Opin Lincoln Park After Dark. Vaikka tiedostan, että se on oikeastaan musta, se tuntuu silti jotenkin kivemmalta, kuin miltä musta lakka tuntuisi. Minulla on mustiakin lakkoja, itse asiassa kaksin kappalein, mutta ne eivät koskaan houkuttele minua samalla lailla. Ehkä Lincoln Park After Darkissa vaan on se jokin?


Kuvio on XL-laatasta C, jota käytin vasta ensimmäistä kertaa. Nimensä mukaisesti laatan kuviot ovat isokokoisia, ja tarkoitettu isommille ja pitemmille kynsille. Minulla ei tällä hetkellä valitettavasti ole kumpiakaan, mutta halusin silti leimata yhtä laatan kuvioista.  Ajattelin, että se toimisi ihan kivasti osittainkin. Ja toimiihan se, ihan tuli sellaiset kynnet kuin ajattelinkin.

Leimaukset on tehty Konadin hopealla leimauslakalla. En tiedä, miksi niin moni sanoo, että se on ihan susi Konad-lakaksi. Minun mielestäni se on ihan OK, se tarvitsee vain todella tumman pohjan ollakseen eduksi. Ja hopeaakin on eri sävyistä. Minulla on yksi hyvin leimauksessa toimia ja muutenkin kauniisti peittävä H&M:n hopealakka, mutta se on yksinkertaisesti liian tumma toimiakseen tummalla pohjalla. Konadin hopea taas on vaalea ja toimii siksi tummemmallakin pohjalla.

6 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Täytyy hommata kans xl-leimasin ja laatta, että saisi koko kynnen kuvioita, näyttää niin kivalta!! Mulla on kans Konadin hopea, mutta en ole tainnut kokeilla sitä vielä ihan tumman lakan päälle. Täytyykin testata asap =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin suosittelen kovasti! Mä en Konadin leimasimella pahemmin edes viitsinyt leimata koko kynnen kuvioita, koska tuntui että ne meni aina ihan pieleen. Aina jäi joku nurkka vajaaksi tai muuten vain leimautui huonosti. Mulla ei ole ollut mitään ongelmia tuon valkopäisen XL-leimasimen kanssa... paitsi se, että välillä oon huolimaton ja leimaan liian vinkkeliin :D

   Poista
 2. Mielettömän mageet, tosi hyvin onnistuneet, tykkään tosi paljon! :)
  Munkin varmaan pitäisi hommata tollanen XL-laatta josain vaiheessa, mutta lakkatilausta tässä oon seuraavaksi puohaamassa, kunhan se CG Bohemian-kokoelma ilmestyy (toivottavasti tässä kuussa).. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hirveästi tykännyt muista XL-laatoista kuin tuosta C:stä. Muut oli vain jotenkin niin tylsiä ja tavanomaisia, samanlaisia kuvioita kuin niissä laatoissa, jotka mulla on jo. Tuo C-laatta sen sijaan oli kivasti erilainen ja kaikki kuviot oli tosi nättejä. Harmi, että mun kynnet on niin kapeat eikä koskaan niin pitkät, että ne olisi tosissaan edukseen :P

   Poista