perjantai 27. huhtikuuta 2012

Stranger Tides

Postisetä toi minulle taas uuden lapsukaisen. Tai oikeastaan postisetä on tiputellut minulle noita uusia lapsukaisia koko viikon, mutta tämä postaus keskittyy tällä kertaa vain yhteen. Stranger Tides on uusin tulokas Pirates - kokoelmaani. Olen haalinut noita mistä nyt halvalla on saanut. En pidä tämän kokoelman lakkoja niin ihmeellisinä, että haluaisin niistä täyttä hintaa pulittaa, mutta pidän niistä kuitenkin sen verran paljon, että haluaisin saada ne kaikki. (Nyt kokoelmastani puuttuu enää Steady As She Rose ja Skull and Glossbones. Haluisiko joku myydä?)

Stranger Tides oli oikeastaan paljon kivempi kuin mitä odotin. Värinähän se on tuollainen vähän mitäänsanomaton. Harmaaseen vivahtava likainen minttu, tai miten tuota nyt kuvailisi.


Kynsillä väri sen sijaan kirkastuu. Ei näytäkään enää niin likaiselta eikä ihan niin harmaaltakaan. Vaalean vihreältä vain. Ja sehän toimii yllättävän hyvin. En aikaisemmin ole hirveästi pitänyt vaaleista sävyistä, mutta nyt muutaman hyvän löydön jälkeen on kyllä alkanut mielipide muuttumaan. Ensin oli I Vant to be A-Lone Star ja nyt Stranger Tides. Eivät ne vaaleat sävyt ehkä olekaan hassumpia.

Minua on viime aikoina harmittanut kun en ole päässyt käyttämään vanhempia Opejani, joten päätin yhdistää Stranger Tidesin vähän vanhempaan lakkaan. Minulla on vain kaksi vihreää cremeä, Mermaid's Tears ja Don't Mess with OPI, joista jälkimmäinen sai kunnian toimia aksenttivärinä Stranger Tidesin kanssa. Poikaystäväni mielestä väriero on liian suuri, mutta minusta se toimii hyvin.


 Leimailut olivat tällä kertaa nopeasti päätetty: silmäilin pikaisesti kaikki leimauslaatat läpi ja päätös oli sillä selvä. Bambuhan sopii vihreään teemaan täydellisesti! Kuvio on Konadin laatasta M66 ja leimattu Konadin mustalla leimauslakalla. Tykkään!

Olen muuten huomannut tykkääväni erityisesti tällaisista yksinkertaisemmista kynsistä. En tiedä, onko se laiskuutta vai sitä oman tyylin löytämistä? Ehkä oma tyylini on sellainen vähän laiska?

keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Mutta kun ne oli niin kimaltavia!

Tilasin sunnuntaina muutaman China Glazen Ihanatkynnet.fi:stä ja paketti tuli eilen. Vaikka olin jollain tavalla päättänyt, etten hanki enää yhtään China Glazea, näiden tilaaminen ei harmittanut yhtään. Mielestäni jokainen näistä oli ihan täydellinen.

Tein tilauksen oikeastaan siksi, että halusin Rivetingin Hunger Games - kokoelmasta. Mitään muuta lakkaa en kokoelmasta halunnut, vaikka periaatteessa Luxe & Lush olisi myös ollut ihan kiva. Ja Dress Me Up. Mutta Riveting oli juuri sellainen kuin odotinkin, todella kirkas oranssi. Eikä kokoelmassani sitä paitsi ole muuta oranssia kuin yksi tylsä piilossa oleva Wen n Wildin creme. Rivetingin paikka kokoelmassani oli siis suorastaan oikeutettu!

Electropop - kokoelman väreistä tykkään oikeastaan kaikista... Mutta toisaalta ne ovat kaikki tylsiä perusvärejä, jotka hankin mieluummin Opeina. Tilasin kokoelmasta siis ainoastaan Technon, joka on jotain erikoisempaa. Ainakin swatchilla Techno näyttää ihan mahtavalta. Vielä kun pääsisi kokeilemaan omille kynsille!

Ja kolmantena yllärinä tilasin Fairy Dustin. Holopäällyslakka? Yes please! En tiedä minkä lakan päällä sitä käyttäisin, että se olisi eniten edukseen. Toisen hololakan päällä?

Google plussassa eräs tuttu kysyi, että mitä minulla on nykyään China Glazea vastaan, kun en niitä enää halua. Ja vastaus on, että ei oikeastaan mitään. Tai no okei, niiden pullot on aika tylsännäköisiä ja sudit aivan liian pieniä minun makuuni. Mutta muuten ihan kivoja ja laadukkaita lakkoja. Nykyään yritän vain keskittyä tärkeimpään kynsilakkarakkauteeni, eli Opiin. Olen ehkä pikkaisen perfektionisti. Ja kynsilakkasnobi. Ja ehkä vähän hullu.

Mutta saa kai sitä olla. Eihän tämä harrastus kai ketään satuta.



maanantai 23. huhtikuuta 2012

Versatile Blogger Award

Olen saanut Versatile Blogger - palkinnon jo kahdelta eri bloggaajalta. Eiköhän ole aika jo jakaa omat satunnaiset faktat, nehän tässä palkinnossa on ollut parasta. Tai ainakin minusta on ollut tosi kiva lukea millaisia ihmisiä kynsiblogien takana on!

Säännöt: 1. Nimeä 15 bloggaajaa.2. Kerro heille tunnustuksestasi.3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

En aio nimetä enää ketään. Tuntuu, että kaikki ovat tämän tehneet tai ovat ainakin tulleet nimetyiksi. Minäkin olen saanut tämän jo kahdelta, vaikka minulla on vain tällainen pieni blogi. Kiitos siis Hanille ja Sissille palkinnosta!

Seitsemän satunnaista faktaa... Satunnaisessa järjestyksessä.

1. Olen töissä service deskissä, eli teen töitä tietokoneella kahdeksan tuntia päivässä ja autan ihmisiä tietokoneongelmien kanssa. Joten viimeinen asia, jonka haluan kotona nähdä... on tietokone. Teen kaikki nettijutut kotona kännykällä ja kannettavan avaan korkeintaan laskujen maksamiseksi. Tykkään kuitenkin työstäni todella paljon, koska puheluiden välillä voin hyvällä omalla tunnolla tehdä ihan mitä tahansa.

2. Inhoan lapsia ja jossakin määrin myös kissoja. En usko, että koskaan hankin omia lapsia. Tai kissoja. Google plussastakin mykistän kaikki postaukset, joissa on kuvia kummasta tahansa.

3. Olen hulluna koiriimme. Meillä on kaksi kääpiöpinseriä, toinen kolmivuotias ja toinen kaksivuotias. Ne ovat minun vauvojani, enkä voi kuvitella elämää ilman niitä.

4. Harrastan lautapelejä, en niitä lautapelejä, joita myydään Prismojen lastenosastoille, vaan oikeita lautapelejä, joita saa esimerkiksi netistä tilaamalla tai erikoistuneista lautapelikaupoista. Meillä on pelipäivä joka viikonloppu, jolloin pelaamme isommassa porukassa koko päivän ja yleensä myös syödään jotain kivaa. Koko sosiaalinen elämäni oikeastaan perustuu lautapelaamiseen.

5. Minua harmittaa välillä tosi, tosi, tosi paljon, että minulla ei ole ketään kenen kanssa höpötellä kynsilakoista. Kaikki työkaverit ovat miehiä, ja suurin osa muista kavereista myös. Ja sitä ainokaista tyttökaveria ei kynsilakat kiinnosta. Google plussassa tulee jotan höpöteltyä (löydyn nimellä Amoena O. jos joku haluaa lisätä minut. Lisään takaisin!), mutta muuten on tosi hiljaista. Tämän blogin perustin nimenomaan siksi, ettei minulla ole ketään kenen kanssa jakaa tämä harrastus livenä.

6. Olen harrastanut bloggaamista kohta 10 vuotta. Aloitin ensimmäisen blogin kirjoittamisen vuonna 2002 kun aloitin lukion. Siitä lähtien olen blogannut aina. Välillä vaihtuu blogi, välillä aihe, välillä kieli... Mutta koskaan en ole ollut hetkeäkään ilman blogia. Tykkään vain kirjoittamisesta niin paljon!

7. Olen opiskellut suuhygienistiksi, mutta lopetin kahden vuoden jälkeen. Tykkäsin opiskelusta tosi paljon, mutta kun piti ottaa omia potilaita, tajusin, ettei olekaan minun juttuni. En olisi halunnut tehdä sitä työtä koko loppuelämääni! Eikä harmita yhtään, että vaihdoin alaa. IT-ala tuntuu juuri oikealta minulle.

Olen muuten tosi ylpeä itsestäni, että sain tämän postauksen tehtyä kännykällä. Linkkejä ja tekstinmuotoiluja ja kuvan latauksia. Huh! Minulla on muuten käytössäni HTC Desire Z, jossa on fyysinen näppäimistä. Helpottaa bloggaamista huomattavasti! Bloggerin appsikin on ihan ok, vaikka ärsyttääkin, ettei kuvien paikkaa voi valita. Onneksi sääntöjen mukaan tässä kuva kuuluikin tulla loppuun!


sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Genevan diiva

Tänään kynsille pääsi ensimmäistä kertaa OPIn Diva of Geneva. En oikein tiedä minkä värinen tämä lakka on. Jossain valaistuksessa se on selkeästi punaisempi ja jossain selkeästi violetimpi. Nätti väri yhtä kaikki. Makeupalleyssa joku valitti, että tämä väri vanhentaa, ja onhan se oikeastaan aika kypsä sävy. Tai itse en tätä ainakaan kovin nuorekkaaksi miellä, vaan juuri sellaiseksi, jota joku vanhempi diiva saattaisi käyttää.

Vaikka Diva of Geneva oli pelkästäänkin nätti, päätin lisätä myös koristeluita. Diivoillehan sopii kulta, joten leimasin kärkiin pitsikuvion M71 laatasta H&M:n Golden Treasurella. Pitsikuviossa olevan aukon täytin strasseilla. Tosin noiden strassien vuoksi näistä tulee enemmän mieleen Bollywood kuin mitkään diivailut.

Kokeilin (muistaakseni) ensimmäistä kertaa Sally Hansenin pikakuivattajaa leimailujen päälle. Ei sotkenut yhtään, mutta viimeisellä kerroksella aiheutti pientä kuplintaa. Ilman strasseja olisi kuitenkin toiminut ihan hyvin, joten viitsii toistekin kokeilla. Minulta löytyy kyllä Konadin päällyslakka, mutta se on jo aika jökkiintynyt ja kuplii joka kerta pahasti.




perjantai 20. huhtikuuta 2012

Blows my mind

Ostin jokin aika sitten Polish This - blogin lakkakirppikseltä kaksi uutta lakkaa. OPIt yksinkertaisesti ovat heikkouteni nykyään... Anniella oli myynnissä OPIn Diva of Geneva ja sen kaveriksi otin vielä China Glazen Liquid Crystalin Prismatic - kokoelmasta. En erityisesti haluaisi kokoelmaani yhtään enempää China Glazen lakkoja, mutta tottakai poikkeuksia pitää välillä tehdä kun jotain tarpeeksi hyvää tulee vastaan!
Diva of Genevaa en ole vielä ehtinyt kokeilla, koska halusin ensin toteuttaa tämän idean OPIn Blue My Mindillä ja uudella Liquid Crystalilla. Ja tykkään! Blue My Mind oli paljon ihanampi kuin edes muistin ja Liquid Crystal oli sille ihan täydellinen kumppani.


torstai 12. huhtikuuta 2012

Perheenkasvatusta

 Edellisen postauksen jälkeen OPI-perheeni on kasvanut jälleen kolmella uudella tulokkaalla. Ensimmäinen uusi tuttavuus oli Suzi Says Feng Shui, joka on mielestäni aivan ihana sininen. En voi uskoa, että sininen oli ennen ehdoton inhokkivärini. Nykyään ihania sinisiä tuntuu olevan joka puolella!


Suzi Says Feng Shui on melkein saman sävyinen kuin IsaDoran Moroccan Blue, mutta Moroccan Blue on aavistuksen tummempi. Itseäni tosin ei yhtään haittaa, että minulla on molemmat. En tykkää IsaDoran lakkojen paksuudesta yhtään, mutta leimaamiseen ainakin Moroccan Blue sopii loistavasti. Molemmille on siis omat käyttötarkoituksensa.

Koska tykkäsin niin paljon Planks a Lotista, päätin hankkia myös muutaman muun lakan samasta kokoelmasta. Nyt Planks a Lotin vieressä nököttää myös Sparrow me the Drama ja Mermaid's Tears. En ole nähnyt Mermaid's Tearsia myynnissä enää missään, joten olen tosi onnellinen, että onnistuin hankkimaan lakan edes käytettynä!


Eilen lakkasin kynnet ensimmäistä kertaa Mermaid's Tearsilla. Sävy oli paljon nätimpi kuin mitä odotin. Varsinkin kun kerrostin päälle vielä Inglotin vihreää hiutalelakkaa...


Mermaid's Tears ja Inglot #203 tuntuvat sopivan yhteen täydellisesti. Harmi, että hiutalelakkojen kuvaaminen on niin hankalaa! Tuntuu, että hiutalet ovat parhaiten edukseen hämärässä valossa, mutta hämärässä ei pysty millään ottamaan hyviä kuvia kameran kännykällä.

Seuraavana hakusessa olisi Stranger Tides ja Steady as She Rose...

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Jos kynteni harrastaisivat kilpavoimistelua...

Jotenkin näistä graffitikynsistä tulee mieleen kilpavoimistelijoiden puvut. Rinnuksilla menisi juuri tuollaiset vinoviivat paljeteilla kirjailtuna. Alkuperäinen tarkoitukseni tosin oli tehdä vinot kärjet teipin avulla Nailsiden tyyliin, mutta ajan puutteen vuoksi hylkäsin teipin kahden ensimmäisen kynnen jälkeen ja väriäkin tuli lopulta lisättyä enemmän, koska hopea näyttikin yllättävän tylsältä yksinään.


Ihmettelen välillä, miksi kynsiblogeissa on välillä niin epäsiistejä kynsiä. Mutta nyt ymmärrän! Lähikuvissa kaikki pienetkin virheet korostuvat ja niihin kiinnittää huomiota enemmän. Näistäkään kynsistä en tykkäisi, yhtään jos jossakin toisessa blogissa näkisin kuvan. Enkä kyllä tykkää tuosta itse ottamastani kuvastakaan. Mutta omilla kynsillä tykkään. Tällaiset voisi laittaa toistekin, vähän vaaleammalla pohjalla vain.

Käytetyt lakat: Sally Hansen - Navy Baby, Flormar - G11, G09, G01