torstai 24. lokakuuta 2013

Omistajan onnea

Pirouette My Whistle on keikkunut wishlistilläni ties kuinka pitkään, pitempään kuin mikään muu lakka. Ja nyt kun minulla vihdoin on se... En voi ymmärtää miksi en ole hankkinut sitä jo aikaisemmin! Piroutte My Whistlestä puuttuu se in-ur-face-bling-bling-ominaisuus, mikä tekee siitä huomattavasti monikäyttöisemmän. Jos on turvalakkoja, niin on varmasti myös turva-glittereitä, ja tämä on todennäköisesti turva-glittereiden ykkönen. Miten Piroutte My Whistlen kanssa voisi muka mennä vikaan?

OPI - Piroutette My Whistle

Itse yhdistin Piroutte My Whistlen nyt ensimmäisellä kerralla Lucky Lucky Lavenderiin. Ehkä vähän liian söpistelevä lopputulos omaan makuuni, mutta ei se mitään. Ei se mitään. Piroutte My Whistle pelastaa, on se vaan niin nätti.

OPI - Piroutette My Whistle, Lucky Lucku Lavender

Nyt pitäisi ehkä keksiä uusia lakkoja wishlistille, taitaa ammottaa tyhjyyttään tällä hetkellä. Minulle ei ole pitkään aikaan tullut vastaan mitään pakko-saada-lakkoja (ehkä sen takia, että omassa kokoelmassa tuntuu jo olevan samanlaisia) eikä uusista syyskokoelmistakaan mikään oikein ole sykähdyttänyt erityisemmin. Enkä oikeastaan halua hankkia lakkoja pelkästään lakkojen hankkimisen takia. Kynsilakkaharrastajan ongelmia?

torstai 10. lokakuuta 2013

Jelly sandwich ilman jellyä feat. epämääräinen glitter

Nail Polish Lovers -ryhmän yhtenä haasteena jokin aika takaperin oli jelly sandwich. Olen yrittänyt kyseisiä voileipiä tehdä aikaisemminkin, mutta aina yhtä huonoin tuloksin. Eihän tuo ideana niin monimutkaiselta kuulosta. Vuoroin jellyä, vuoroin glitteriä. Mutta se oikeiden lakkojen valinta on todella, todella hankalaa. Ainakin minulle!

OPI You Callin' Me a Lyre, Essie Muchi Muchi, A-England She Walks in Beauty

Tällä kertaa kokeilin ensin onneani OPIn You Callin' Me a Lyren kanssa. Muistin, että tuo olisi ollut jelly. Tai ainakin muistin, että tuon kokoelman kohdalla olisi ollut jonkinlaista jelly-hypeä. Omasta mielestäni tuo oli ainakin perus läpikuultava ranskislakka. Käytin sitä kuitenkin kahden kerroksen verran. Kolmannen, eli päällimmäisen kerroksen vedin Essien Muchi Muchilla. Tuntui, että tuo You Callin' Me a Lyre jäisi liian läpikuultavaksi. Glitterinä välissä on A-Englandin She Walks in Beauty. Yritin levitellä tuota aika kevyellä kädellä, koska lakassa oleva kultahippu on todella peittävää. Ei oikein onnistunut, olisi pitänyt pelata varman päälle ja valita sellainen glitter-lakka, jossa ei ole pientä hilettä ollenkaan. Ensi kerralla, ensi kerralla...

Jollakin tavalla tykkään tästäkin, vaikka ei nyt ihan jelly sandwich olekaan.

perjantai 4. lokakuuta 2013

Syksyiset vesiputouskynnet

Syksy on lempivuodenaikani, ehdottomasti. Tykkään siitä, että tulee pimeämpää ja viileämpää. Jotenkin syksyllä jaksaa olla paljon aktiivisempi kuin kesällä. Kesällä on liian kuuma ja puuh. Kirpeän syksyisessä säässä on paljon mukavampi liikkua - koirien kanssa ja ilman.

Nail Polish Lovers -ryhmän haasteena oli jokin aika sitten syksyiset värit ja ruska. Alun perin tarkoitukseni oli osallistua vain värihaasteeseen... mutta kun olin lakannut kaikki kynnet vähän eri väreillä, teki mieli kokeilla päälle vesiputouskynsitaidetta Nailasauruksen tutorialin mukaan. Onhan nuo vähän lehtimäiset...

OPI Don't Mess With OPI, OPI Chop-sticking to my story, OPI Suzy Loves Cowboys, OPI A Roll in the Hague, China Glaze Happy Go Lucky

Tunnustetaan, sivellin ei vieläkään kovin hyvin pysy kädessä. Viivat menivät enemmän tai vähemmän sinnepäin, ja tuloksesta tuli enemmän mieleen intiaanit tai pusikot kuin vesiputoukset. Mutta lopputulos oli kuitenkin mieluinen. Ja myös yllättävän rauhallinen valituista väreistä ja niiden määrästä huolimatta!

Melkein kaikki käyttämäni lakat olivat Opilta, paitsi yksi yksinäinen China Glaze:

OPI - Don't mess with OPI (vihreä)
OPI - Chop-sticking to my story (oranssi)
OPI - Suzy loves cowbows (ruskea)
OPI - A roll in the hague (kirkas oranssi)
China Glaze - Happy go lucky (keltainen)