perjantai 27. tammikuuta 2012

Masterpiece Pink

Jahas. Sitä on laitetty pystyyn taas uusi blogi, tällä kertaa kynsiaiheinen. Mutta on tätä pitkään harkittukin, blogin kieltä vielä pitempään. Olen monta vuotta blogannut englanniksi ja oppinut kirjoittamaan sitä suhteellisen luontevasti... mutta jostakin syystä kynsilakkajutuista haluan kirjoittaa suomeksi. En vaan pääse siitä yli enkä ympäri. Ehkä haluan kirjoittaa suomeksi siksi, että luen enimmäkseen suomenkielisiä kynsilakkablogeja? Blogin nimi on nyt kuitenkin englanniksi, siitä syystä etten yksinkertaisesti keksinyt kivaa suomenkielistä nimeä.

Blogin nimi tulee IsaDoran Masterpiece Pink - graffitilakasta, joka lopullisesti käännytti minut kynsilakkoihin. Olin aikaisemmin nähnyt jossakin blogissa Konadeilla tehtyjä hienoja kynsiä, ja Youtuben avustuksella opin, ettei se ollut edes kovin vaikeaa. Konadien hankkiminen tuntui vain tyhmältä ajatukselta, enhän omistanu edes yhtään kynsilakkaa entuudestaan. Ja aika iso sijoituskin se olisi jos vain haluaisi kokeilla...

Mutta juuri nuo Youtuben Konad-videot saivat kynsilakkajutut pyörimään päähän. Aloin miettimään millaista se olisi, jos minullakin olisi yhtä nätinnäköiset kynnet. Tai edes lakatut kynnet. Lopulta annoin periksi ja ostin yhden kynsilakan, ihan vain kokeillakseni miltä tuntuu, kun on kynsilakkaa kynsillä. Onhan minulla tietenkin ollut kynsilakkaa aikaisemminkin, mutta ei koskaan "aikuisiällä"...

Ensimmäinen kynsilakkani oli Rimmelin violetti Purple Pulse ja vähän myöhemmin hankin seuraksi vielä IsaDoran ihanan vihreän Beetle Greenin. Ajattelin, että siinä on tarpeeksi yhdelle ihmiselle. Mutta sitten näin Ostolakossa-blogissa IsaDoran graffitilakkoja, ja ajattelin heti, että sellainen on pakko saada. Sehän oli periaatteessa juuri sitä mitä kaipasin, jotain ylimääräistä jujua tylsään ja tavalliseen lakkaukseen ilman hirveän isoa rahallista sijoitusta.

Vaaleanpunaisen Masterpiece Pinkin valitsin sen takia, että se oli ainoa väri, joka mielestäni sopi jo omistamani Purple Pulsen kanssa yhteen. Kynnet piti totta kai heti lakata kun pääsi kotiin... Ja niistä tuli hienot! Ja olin tehnyt ne itse! Ja halusin lisää!

Ja siinä oikeastaan se. Näiden kokeilujen jälkeen olin myyty ja halusin lisää. Konadit on tullut jo hankittua ja muutakin koristeluhärpäkettä. Kynsilakkakokoelmakin on kasvanut huimasti, samoin kuin kynsilakkatietämys. Ja kynnet on aina lakattuna, totta kai.

Tämän blogin suhteen mulla ei ole hirveästi suunnitelmia. Kunhan haluan jakaa kuvia ja ajatuksia - kännykällä. Omaa konetta ei jaksa koskaan kotona avata, joten laatu tulee olemaan sellaista mitä kännykällä saa aikaiseksi. Katsotaan mitä tästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti