perjantai 15. maaliskuuta 2013

Confettis

En ole markettilakkojen ystävä, enkä myöskään indie/indie-tyylisten lakkojen, mutta L'oréalin Confettis oli minulle pakkohankinta. En vain voinut yksinkertaisesti vastustaa sitä kaikkien ihanien swatchien jälkeen. Ja onneksi se sattui itsestään nenäni eteen, ilman sen kummempaa metsästämistä. Olen huomannut, että nykyään tuo tuntuu L'oréalin kynsilakkatelineistä puuttuvan... Eikä mikään ihme.

L'oréal Confettis
Confettis

Swatchasin Confettiksen Essien Where's My Chauffeurin päälle. Yleensä swatchaan glitterit mustan päälle, mutta tässä tapauksessa se ei olisi tietenkään toiminut. Mielestäni mustavalkea sopi mainiosti sinivihreän kanssa, joten päätin toteuttaa saman lakkayhdistelmän myös omille kynsille.

L'oréal Confettis

Confettiksen seassa on pientä hopeista hologrammikimalletta. Kynsillä sitä ei oikeastaan huomaa, eikä pullostakaan, mutta makrokuvassa tuokin pieni yksityiskohta pääsee esille. Siellä sitä on, sitä kimalletta. Todistettavasti.

10 kommenttia:

 1. Oih, mä olen niiiin kade tästä. Olen yrittänyt metsästää tätä sieltä sun täältä, mutta kun ei löydy niin ei löydy. Tyydyn ihastelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Confettis tosiaan tuntui katoavan hyllyistä ihan hetkessä. Yhtenä päivänä oli hylly täynnä, seuraavana päivänä pelkkää tyhjää. Joskus musta tuntuu ihan uskomattomalta, että Suomessakin voidaan joku tietty kynsilakka ostaa loppuun ihan silmänräpäyksessä.

   Poista
 2. Tuo on kyllä ihana! Toivottavasti onnistun löytämään tämän jostain huomenna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti sieltä päin löytyy näitä vielä! Olen itsekin menossa huomenna isommille ostoksille, ja aion aivan varmasti katsoa löytyykö näitä enää täältäpäin. En aio hankkia toista yksilöä, mutta ylipäätään kiinnostaa vieläkö näitä on saatavilla :D

   Poista
 3. Hyvä väriyhdistelmä! Mä just kävin hakemassa oman confettini, kun kaveri oli semmoisen mulle käynyt Anttilasta hakemassa ennen kuin ne loppui sieltä. :)

  VastaaPoista
 4. Uskomaton sattuma, swatchasin näet pari päivää sitten tämän saman yhdistelmän kiekolle kun muutenkin testailin turkooseja lakkojani ja tuumasin, että näyttääpä kivalta :) Ja tosiaan näyttää kivalta myös kynsillä, tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en hirveästi edes miettinyt muita lakkoja tämän kaveriksi. Taisi jo kaupassa olla mielessä, että Confettis näyttäisi hyvältä Where's My Chauffeurin päällä :D

   Poista
 5. Mullakin on jo Confettis <3 Vein meidän Sokoksen vikan pullon >:D Oon pitkään miettinyt, että millaiselle pohjalle se näyttäisi kaikkein ihanimmalta, ja toi on kyllä kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voin melkein kuvitella kuinka seuraavaa on harmittanut kun vastassa onkin ollut pelkkää tyhjää Confettiksen kohdalla. Ehkä seuraava lohduttautuu niillä turhanoloisilla kulta/hopeaglitterilakoilla :P

   Poista