keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Lakkaostoksia

Viime kuussa lakkaostokseni lähentelivät nollaa. Ostin vain yhden ainoan Opin, ja senkin tarjouksesta. Houston We Have a Purple oli pakko napata mukaan. Joskus kauan, kauan sitten hylkäsin toisen sävyisen Opin tarjous-sorbetin ja kaduin sitä heti seuraavana päivänä... Ja kun palasin kauppaan korjaamaan virheeni, ei tuota enää ollutkaan tarjouspöydässä. En vain voinut ottaa riskiä, että katuisin tuon lakan ostamatta jättämistä ja sama toistuisi uudestaan. Kokoelmassani ei hirveän montaa värillistä jelly-lakkaa ole, joten Housten We Have a Purple on paikkansa ansainnut. Ja on kynsillekin päässyt, vaikka ei täällä blogin puolella näkynytkään.

Ja sitten tämän kuun vaatimattomiin ostoksiin (joskin epäilen, että näitä saattaa ilmestyä vielä lisää). Anttilan Essie-tarjouksen innoittamana ostin vihdoinkin kokoelmaani laadukkaamman peruspunaisen. Pähkäilin pitkään Essien Lacquered Upin ja Fifth Avenuen välillä ja Lacquered Up voitti. Se oli mielestäni pikkaisen kirkkaampi ja tuntui sopivan minulle paremmin.

Essie - Lacquered Up

Viikonloppuna bongasin Hakaniemen Sokoksella Opin Polka.comin. Olin jonkin aikaa jo mielinyt tuota, mutta se tuntui olevan ihan joka paikasta aina loppu. Emotionilta. Kicksistä. Keskustan Sokokselta. Stockmannilta. Hakaniemen Sokoksella noita oli kuitenkin vielä muutama jäljellä ja yksi tuli napattua mukaan. Opien Suomi-hinta ei muten haittaa minua yhtään niin kauan kun lakka on mielestäni tarpeeksi erikoinen. Polka.com on myös päässyt kynsille asti ja tykkäsin kovasti.

OPI - Polka.com

Viimeisenä pitkään  himoitsemani Essien Maximillian Strasse Her. Tuntui muuten, ettei tämä kevätkokoelma rantaituisi Suomeen ikinä! Välillä ärsyttää tosi paljon se, että kokoelmat tulevat tänne niin myöhään. Minua ei yhtään harmita se, että lakoista joutuu Suomessa maksamaan enemmän kuin ulkomailta tilatessa, mutta ärsyttää, kun kaikkea joutuu odottamaan niin kauan.

Essie - Maximillian Strasse Her

Onneksi Maximillian Strasse Her oli pitkän odotuksen arvoinen. Vielä kun osaisi päättää minkä värinen se on. Harmaa? Sininen? Vihreä?

3 kommenttia:

  1. Mä en osaa vieläkään päättää, minkä värinen Maximillian Strasse Her on! Oon kyllä vähän kallistumassa vihertävän harmaan puoleen, mutta kyllä mä siinä sinistäkin nään. Oisko se sit sinivihertävän harmaa? :D

    VastaaPoista
  2. Minusta taas MSH on ennemminkin harmahtavan vihreä (jos niin voi ylipäätään sanoa) eli siis suomeksi vihreä, joka taittaa erittäin paljon harmaaseen. :D Mutta taitaa tosiaan olla kyllä sen värinen lakka, että mielipiteitä väristä on yhtä paljon kuin käyttäjiä. :) Aivan upean värinen se on joka tapauksessa ja uniikki! :)

    VastaaPoista
  3. Mä ostin tuon siinä uskossa, että se on harmaan vihreä. Kynsillä se näyttää kuitenkin vaaleansiniseltä, eikä oikeastaan edes yhtään harmaalta. Taitaa ihonväri ja valaistus vaikuttaa aika paljon siihen, mitä tuo näyttää.

    VastaaPoista