torstai 18. heinäkuuta 2013

Lomalta palannut

Yksi pitkältä kesälomalta palannut ilmoittautuu! Työpäiviä on nyt takana kokonaista kaksi kappaletta, joten bloginkin pariin voisi hiljakseen palata. Uusia kynsilakkojakin on loman aikana tullut haalittua, niitäkin olisi kiva päästä esittelemään. Kenellä muulla on muuten ollut vaikeuksia blogata loman aikana? Itse en loman aikana jaksanut edes avata konetta ja kynsiäkin lakkailin niin tylsästi kuin mahdollista. Yhden viikon olin jopa ilman lakkaa kokonaan! 

Essie - Go Overboard

Ylläolevat kynnet ovat aikamoiset pikakynnet. Myöhään illalla havaihduin siihen, että Essien Go Overboard oli alkanut lohkeilemaan pahasti... ja tietenkin seuraavana aamuna oli aikainen lähtö työpaikan järjestämälle Tallinnan risteilylle, jossa kynsien pitäisi olla edustuskunnossa. Piti nopeasti päättää jättääkö yöunet vähemmälle vai vetääkö mutkan suoriksi. Päädyin, yllätys yllätys, jälkimmäiseen vaihtoehtoon. Lakkasin uuden kerroksen lohkeilleen päälle ja toivoin, että Seche Vite ei saisi lakkauksia rapisemaan kokonaan irti. Seche Vitellä kun on taipumus irroittaa kunnolla kuivuneet lakat reunoista niin, että lopputulos on kenties jopa rumempi kuin lohkeilleet lakat!

Kun lohkeilukriisi oli saatu pois alta, oli koristelujen vuoro. Minulle nopein tapa koristella kynnet on leimaaminen, joten tartuin vielä uututtaan hohtaviin Nail Crazen laattoihin ja leimasin molempiin nimettömiin riikinkukot sulat. Revlonin Ocean, vaikka loistava leimauslakka onkin, ei erottunut tarpeeksi pohjaväristä, joten sutaisin nopeasti dotting toolilla lisää yksityiskohtia.  Fiiliksellä mentiin, vaikka netti olisikin pullollaan hienoja riikinkukkokynsiä.

Lopputulos: Kynnet kestivät tasan sen päivän kuin pitikin ja saivat muutaman kehunkin. Ja Amoena sai luultavasti tunnin enemmän unta kuin jos olisin alkanut laittamaan kynsiä alusta asti. Pienempi vaiva, enemmän unta!

3 kommenttia:

 1. Love the nails, google doesn't translate properly. If I'm not wrong you revamped your manicure, right? They looked beautiful alright! Love that peacock accent! And the extra details you put into them definitely made them more beautiful! :D

  Pity that with Seche Vite, it's a love-hate relationship. I love it's fast drying through layers formula but really hate the fact that it shrinks. Noticing this problem in seche vite, I tend to flood them on my nail plate and then only do I use my nail polish remover to clean off the excess.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, it's a revamped manicure. I had badly chipped nail polish on my nails but I didn't have time to remove it and start over. So I just painted over it and hoped for the best :D I think they turned out OK considering the time I put on them. They only lasted a day though... :D

   Seche Vite rarely shrinks my polishes nowadays, it stopped when I learned to wrap tips. But if I put Seche Vite on old manicure, like week old, it acts all crazy and lifts the whole polish off from the edges. Ugh!

   Poista
 2. Sulle ois haaste (vaikka ootkin jo kyllä aiheesta blogannut aikaa sitten :P):
  http://sannails.blogspot.fi/2013/08/ropelotapettiranskis-nain-muokkaan.html

  :)

  VastaaPoista