perjantai 9. elokuuta 2013

Kesän kynsilakkaostokset

Shoppailu kuuluu kesälomaan, ainakin minulla. Töiden jälkeen ei oikein koskaan jaksa kaupoissa kierrellä, ja viikonloppuisin ei oikein harrastuksien yms. vuoksi ole aikaa. Kesälomalla tulee sitten shoppailtua enemmän urakalla. Tosin kynsilakkasaaliini jäi tällä kertaa melko vähäiseksi. Mitä enemmän lakkoja kertyy, sitä nirsommaksi niiden suhteen tulen. Kynsilakkahylly on aikaa sitten jo täyttynyt eikä tilaa uusilla lakoille ole oikeastaan enää yhtään. Mutta sehän ei minua estä...

Lempäälän Ideaparkin Emotionista tarttui mukaan OPIn My Very First Knockwurst (kummitteli aikaisemmassa postauksessa) ja Nein! Nein! Nein! OK Fine!. Nuo ovat himotuttaneet minua jo tuon kokoelman ilmestymisestä asti, joten pitihän ne alelaarista poimia mukaan. Omassa Emotionissani ei muuten ole enää ollenkaan OPIa? Onko kukaan muu huomannut samaa? Yhtenä päivänä OPI-hylly oli vain täynnä Mavalaa.

OPI My Very First Knockwurst, Nein! Nein! Nein! OK Fine!

Cesarsshopista tilasin muutaman Essien, tuolta tilaaminen tulee kun tulee halvemmaksi kuin kaupasta suomihinnoilla ostaminen. En kyllä osta tuolta enää toiste, koska näissä ei ollutkaan sitä ihanan leveää suomisutia vaan se hirveä jenkkirimpula. En ymmärrä, miksi tuota ei voitu mainita tuotteen kuvauksessa. Jotenkin automaattisesti ajattelin, että kun Suomesta ostaa niin suomisudin saa, ihan sama mistä ostopaikasta on kyse. Uh. Oli muuten pienoinen järkytys kun ensimmäisen kerran nuo pullot avasin. Sen verran huonot kokemukset siitä jenkkisudista. Essien lakat ovat yleensä niin paksuja, ettei niitä saa kivasti ohuella sudilla levitettyä. Tuo on tosin vain minun mielipiteeni, onhan tuolla rimpulasudilla omat faninsakin. Kuvassa tosiaan Sunday Funday, Naughty Nautical ja The More the Merrier. Kaikki kolme ovat päässeet kynsillekin jo.

Essie Sunday Funday, Naughty Nautical, The More the Merrier

Sokoksen alennuksesta tarttui mukaan OPIn Every Month is Oktoberfest. Olin etsinyt koko päivän itselleni häämekkoa, mikä on muuten yllättävän rankkaa, ja päivän päätteeksi halusin palkita itseni uudella kynsilakalla. Tosiaan olin sen ansainnut!

OPI Every Month is Oktoberfest

Ja viimeiseksi pieni glitter-pläjäys. OPIn Minnie Style on samasta Cesarsshopin tilauksesta kuin aikaisemmat Essietkin. Minulla on niin hyviä kokemuksia OPIn glittereistä, että pakkohan tuo oli tilata. Se ei tosiaan laadultaan ollut mielestäni samaa luokkaa kuin aikaisemmat OPIn glitterini, mutta ei tuo mitään halpisjankkiakaan ole. Kyllä sen kanssa pärjää. OPIn Fresh Frog of Bel Air oli ainoa lakkaostokseni häämatkalta. Amsterdamissa OPIt olivat muistaakseni noin 14 euroa ja Essiet noin 10 euroa, eli huomattavasti halvempia kuin Suomessa. En kuitenkaan oikein halunnut mitään. Olin jo ehtinyt nuo Naughtly Nautical -kokoelmankin suosikit tilaamaan Cesarsshopista. Fresh Frog of Bel Air löytyi alelaarista noin seitsemän euron hintaan. Kyseisessä alelaarissa oli muitakin "ihan kivoja" lakkoja, mutta ei mitään mitä olisi ollut pakko saada. Edes tuohon hintaan.


Olen aika hyvin saanut kokeiltua kaikkia näitä uutukaisia. Ainoastaan Fresh Frog of Bel Air ei ole päässyt kynsille. Tosin äitini kokeili sitä... ja myöhemmin valitteli kuinka vaikeaa se oli poistaa. Olisi ehkä pitänyt varoittaa etukäteen ja neuvoa kokeilemaan foliomenetelmää. Hups.

1 kommentti:

  1. Ooh Every Month Is Oktoberfest <3 Voi vitsi kun olisin löytänyt juuri tuon aleista, Germanicurea kyllä oli.. :p Muutenkin tosi kivoja ostoksia!

    Musta on vähän hassua miten ihmiset tykkää tuosta Essien suomi-sudista niin paljon.. Itse en näe jenkkisudissa mitään vikaa. Ehkä se suti sitten on toisille tärkeämpi, itse taas olen sen verran pihi etten pahemmin suomesta merkkilakkoja ostele :D Täytyy kyllä myöntää että olen onnellinen että omistamistani Essiestä juurikin Blancissa on se suomisuti :)

    VastaaPoista