torstai 10. lokakuuta 2013

Jelly sandwich ilman jellyä feat. epämääräinen glitter

Nail Polish Lovers -ryhmän yhtenä haasteena jokin aika takaperin oli jelly sandwich. Olen yrittänyt kyseisiä voileipiä tehdä aikaisemminkin, mutta aina yhtä huonoin tuloksin. Eihän tuo ideana niin monimutkaiselta kuulosta. Vuoroin jellyä, vuoroin glitteriä. Mutta se oikeiden lakkojen valinta on todella, todella hankalaa. Ainakin minulle!

OPI You Callin' Me a Lyre, Essie Muchi Muchi, A-England She Walks in Beauty

Tällä kertaa kokeilin ensin onneani OPIn You Callin' Me a Lyren kanssa. Muistin, että tuo olisi ollut jelly. Tai ainakin muistin, että tuon kokoelman kohdalla olisi ollut jonkinlaista jelly-hypeä. Omasta mielestäni tuo oli ainakin perus läpikuultava ranskislakka. Käytin sitä kuitenkin kahden kerroksen verran. Kolmannen, eli päällimmäisen kerroksen vedin Essien Muchi Muchilla. Tuntui, että tuo You Callin' Me a Lyre jäisi liian läpikuultavaksi. Glitterinä välissä on A-Englandin She Walks in Beauty. Yritin levitellä tuota aika kevyellä kädellä, koska lakassa oleva kultahippu on todella peittävää. Ei oikein onnistunut, olisi pitänyt pelata varman päälle ja valita sellainen glitter-lakka, jossa ei ole pientä hilettä ollenkaan. Ensi kerralla, ensi kerralla...

Jollakin tavalla tykkään tästäkin, vaikka ei nyt ihan jelly sandwich olekaan.

3 kommenttia:

  1. No mutta ovathan nuo varsin kauniit ja hienostuneet kynnet silti :) Ja joo, kaikki O.P.I. NY City Ballet -kokoelman lakat ovat jellyjä, vaikka toi Lyre lähinnä normiranskislakalta vaikuttaakin. Se valkea Don't Touch My Tutu on ihan loistava glitter sandwicheissa, paitsi että koska se on valkea, se sopii vain vaaleiden lakkojen päälle tietysti.

    VastaaPoista
  2. Oh it's still a really pretty look :) I can see the jelly-ness going on there. Although if you hadn't pose with the a-england She Walks In Beauty, this look sure does look like a bottle of polish by itself (you know, those with jelly base creme colours with glitters in them) :D I do like the dainty feeling it has! So pretty! :)

    VastaaPoista