keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Mutta kun ne oli niin kimaltavia!

Tilasin sunnuntaina muutaman China Glazen Ihanatkynnet.fi:stä ja paketti tuli eilen. Vaikka olin jollain tavalla päättänyt, etten hanki enää yhtään China Glazea, näiden tilaaminen ei harmittanut yhtään. Mielestäni jokainen näistä oli ihan täydellinen.

Tein tilauksen oikeastaan siksi, että halusin Rivetingin Hunger Games - kokoelmasta. Mitään muuta lakkaa en kokoelmasta halunnut, vaikka periaatteessa Luxe & Lush olisi myös ollut ihan kiva. Ja Dress Me Up. Mutta Riveting oli juuri sellainen kuin odotinkin, todella kirkas oranssi. Eikä kokoelmassani sitä paitsi ole muuta oranssia kuin yksi tylsä piilossa oleva Wen n Wildin creme. Rivetingin paikka kokoelmassani oli siis suorastaan oikeutettu!

Electropop - kokoelman väreistä tykkään oikeastaan kaikista... Mutta toisaalta ne ovat kaikki tylsiä perusvärejä, jotka hankin mieluummin Opeina. Tilasin kokoelmasta siis ainoastaan Technon, joka on jotain erikoisempaa. Ainakin swatchilla Techno näyttää ihan mahtavalta. Vielä kun pääsisi kokeilemaan omille kynsille!

Ja kolmantena yllärinä tilasin Fairy Dustin. Holopäällyslakka? Yes please! En tiedä minkä lakan päällä sitä käyttäisin, että se olisi eniten edukseen. Toisen hololakan päällä?

Google plussassa eräs tuttu kysyi, että mitä minulla on nykyään China Glazea vastaan, kun en niitä enää halua. Ja vastaus on, että ei oikeastaan mitään. Tai no okei, niiden pullot on aika tylsännäköisiä ja sudit aivan liian pieniä minun makuuni. Mutta muuten ihan kivoja ja laadukkaita lakkoja. Nykyään yritän vain keskittyä tärkeimpään kynsilakkarakkauteeni, eli Opiin. Olen ehkä pikkaisen perfektionisti. Ja kynsilakkasnobi. Ja ehkä vähän hullu.

Mutta saa kai sitä olla. Eihän tämä harrastus kai ketään satuta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti