maanantai 23. huhtikuuta 2012

Versatile Blogger Award

Olen saanut Versatile Blogger - palkinnon jo kahdelta eri bloggaajalta. Eiköhän ole aika jo jakaa omat satunnaiset faktat, nehän tässä palkinnossa on ollut parasta. Tai ainakin minusta on ollut tosi kiva lukea millaisia ihmisiä kynsiblogien takana on!

Säännöt: 1. Nimeä 15 bloggaajaa.2. Kerro heille tunnustuksestasi.3. Kerro 7 satunnaista faktaa itsestäsi.4. Kiitä bloggaajaa, jolta sait tunnustuksen.5. Lisää The Versatile Blogger Awardin kuva postaukseesi.

En aio nimetä enää ketään. Tuntuu, että kaikki ovat tämän tehneet tai ovat ainakin tulleet nimetyiksi. Minäkin olen saanut tämän jo kahdelta, vaikka minulla on vain tällainen pieni blogi. Kiitos siis Hanille ja Sissille palkinnosta!

Seitsemän satunnaista faktaa... Satunnaisessa järjestyksessä.

1. Olen töissä service deskissä, eli teen töitä tietokoneella kahdeksan tuntia päivässä ja autan ihmisiä tietokoneongelmien kanssa. Joten viimeinen asia, jonka haluan kotona nähdä... on tietokone. Teen kaikki nettijutut kotona kännykällä ja kannettavan avaan korkeintaan laskujen maksamiseksi. Tykkään kuitenkin työstäni todella paljon, koska puheluiden välillä voin hyvällä omalla tunnolla tehdä ihan mitä tahansa.

2. Inhoan lapsia ja jossakin määrin myös kissoja. En usko, että koskaan hankin omia lapsia. Tai kissoja. Google plussastakin mykistän kaikki postaukset, joissa on kuvia kummasta tahansa.

3. Olen hulluna koiriimme. Meillä on kaksi kääpiöpinseriä, toinen kolmivuotias ja toinen kaksivuotias. Ne ovat minun vauvojani, enkä voi kuvitella elämää ilman niitä.

4. Harrastan lautapelejä, en niitä lautapelejä, joita myydään Prismojen lastenosastoille, vaan oikeita lautapelejä, joita saa esimerkiksi netistä tilaamalla tai erikoistuneista lautapelikaupoista. Meillä on pelipäivä joka viikonloppu, jolloin pelaamme isommassa porukassa koko päivän ja yleensä myös syödään jotain kivaa. Koko sosiaalinen elämäni oikeastaan perustuu lautapelaamiseen.

5. Minua harmittaa välillä tosi, tosi, tosi paljon, että minulla ei ole ketään kenen kanssa höpötellä kynsilakoista. Kaikki työkaverit ovat miehiä, ja suurin osa muista kavereista myös. Ja sitä ainokaista tyttökaveria ei kynsilakat kiinnosta. Google plussassa tulee jotan höpöteltyä (löydyn nimellä Amoena O. jos joku haluaa lisätä minut. Lisään takaisin!), mutta muuten on tosi hiljaista. Tämän blogin perustin nimenomaan siksi, ettei minulla ole ketään kenen kanssa jakaa tämä harrastus livenä.

6. Olen harrastanut bloggaamista kohta 10 vuotta. Aloitin ensimmäisen blogin kirjoittamisen vuonna 2002 kun aloitin lukion. Siitä lähtien olen blogannut aina. Välillä vaihtuu blogi, välillä aihe, välillä kieli... Mutta koskaan en ole ollut hetkeäkään ilman blogia. Tykkään vain kirjoittamisesta niin paljon!

7. Olen opiskellut suuhygienistiksi, mutta lopetin kahden vuoden jälkeen. Tykkäsin opiskelusta tosi paljon, mutta kun piti ottaa omia potilaita, tajusin, ettei olekaan minun juttuni. En olisi halunnut tehdä sitä työtä koko loppuelämääni! Eikä harmita yhtään, että vaihdoin alaa. IT-ala tuntuu juuri oikealta minulle.

Olen muuten tosi ylpeä itsestäni, että sain tämän postauksen tehtyä kännykällä. Linkkejä ja tekstinmuotoiluja ja kuvan latauksia. Huh! Minulla on muuten käytössäni HTC Desire Z, jossa on fyysinen näppäimistä. Helpottaa bloggaamista huomattavasti! Bloggerin appsikin on ihan ok, vaikka ärsyttääkin, ettei kuvien paikkaa voi valita. Onneksi sääntöjen mukaan tässä kuva kuuluikin tulla loppuun!


4 kommenttia:

 1. Tää oli kiva:) Lautapelailin muuten nuorempana mutta sitten tuli -tadaa- lapset ja kissat ja se jäi:D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eli siis periaatteessa tämä mun kissa/lapsi-inho voi olla ihan jees, ei harrastukset ainakaan jää :D

   Mä oon tykännyt lautapeleistä ihan lapsesta asti, mutta vasta 1,5 vuotta sitten tajuttiin, että on muitakin pelejä kuin joku Afrikan tähti ja Monopoli. Oon myös tutustuttanut omat vanhemmat kivempiin peleihin, nii myös niiden kanssa tulee pelattua aina kun menee viikonloppuvierailulle :P

   Poista
 2. Olin tulossa sulle kirjoittelemaan, että mulla on sulle tunnustus blogissa, mutta ootkin nähtävästi sen jo bonganut. Versatite ois tarkoitus munkin pistää sit seuraavaksi eteenpäin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä oli hiljaista niin oli aikaa bongailla vaikka mitä :D

   Poista