sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Siniset seeprakynnet

Minulla on aina tapana ottaa leimaustarvikkeet ja muutama (lue: aivan liian monta) kynsilakka mukaan kun menen vanhemmille lomailemaan. Ja niin tuli myös tehtyä tällä kertaa. Omia kynsiäni en olekaan jaksanut laittaa, koska täällä maalla kynsiä ei erityisesti kukaan huomaa. Ei siis samalla tavalla haittaa pienet lohkeamat lakoissa kuin kaupungissa. Siskon kynnet tuli kaikkien yllätykseksi kyllä laitettua.

Siskoni ei kynsilakoista välitä ja pitää äidin ja minun kynsilakkaharrastusta ihan silkkana hömpötystä. Kerran sanoi jopa, että suorastaan vihaa laitettuja kynsiä. Nyt piti kuitenkin saada nätit juhannuskynnet, kun kuulemma kavereillakin aina on. Taisi olla vain tekosyy? Kuka voi oikeasti inhota nättejä kynsiä?

Valikoin siskon kynsille mukana olleista lakoista Essien Mint Candy Applen ja Opin Flyn. Flylla lakkasin vain nimettömät ja Mint Candy Applella loput. Seepraleimailut tein niin, että leimasin Flylla Mint Candy Applea ja päinvastoin. Hyvin toimi ja kynsistä tuli mielestäni erityisen söpöt ja nätit. Siskokin varmaan tykkäsi, vaikka yrittikin esittää ettei edes kiinnosta. Kunnollisia kuvia en saanut otettua, malli ei ollut ehkä ymmärtäväisimmästä päästä. Värit näkyy ainakin!

Tykkäsin näistä kynsistä kyllä niin paljon, että varmasti toteutan saman seuraavaksi omille kynsilleni.


3 kommenttia: