lauantai 2. kesäkuuta 2012

Tulipa kokeiltua vesimarmorointiakin

Vesimarmorointia halusin kovasti kokeilla jo viime syksynä, mutta sillon kokoelmani oli vielä niin alkutekijöissään, ettei minulla oikeastaan ollut sopivia lakkoja siihen. Sitten ajatus vähän jäi, kun tuli Konad ja muut koristelujutut. Vähän aika sitten törmäsin Youtubessa kuitenkin uudestaan vesimarmorointivideoihin, ja pitihän sitä kokeilla nyt kun sopivia lakkojakin löytyy.

Ensimmäisellä kerralla vain kokeilin erilaisia värejä ja lakkamerkkejä, enkä edes yrittänyt saada mitään kunnollista aikaiseksi. Muutaman kynnen jälkeen pääsi kuitenkin jo jyvälle ja vikat kynnet olikin jo ihan onnistuneita. Ne vesimarmoroinnit poistin kuitenkin saman tien, koska jokainen kynsi oli ihan erilainen ja alkupään kynnet kaikkea muuta kuin onnistuneita.

Mutta niistä onnistuneista kynsistä rohkaistuneena päätin kokeilla vesimarmorointia enemmän tosissani. Ja onnistuihan se. Ainakaan omasta mielestäni yksikään kynsi ei mennyt pieleen ja sotkutkin sain siivottua hyvin.

Marmoroinnit tein kahdella OPI-lakalla: Planks a Lot ja Purple with a Purpose. Kuviot erottuivat tosi selkeästi aluksi, mutta sitten menin kuorruttamaan kynnet China Glazen Fairy Dustilla. Ei ollut yhtään hyvä idea! Fairy Dust vei huomion marmoroinnista kokonaan. Piti oikein katsomalla katsoa, että kynsissä on muutakin. Ensi kerralla en kyllä tee samaa virhettä.

En tiedä tulenko kokeilemaan vesimarmorointia ihan hetkeen uudestaan. Kahdesta kerrasta tuli jo sellainen ähky. Ehkä sitten kun on pitkät kynnet taas.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti