torstai 23. elokuuta 2012

Essie-kokoelma tuplattu, koska on triplauksen vuoro?

Pääkaupunkiseudun Sokoksissa ja Emotioneissa on taas asiakasomistajapäivät, eli keskiviikosta lauantaihin kaikista normaalihintaisista tuotteista saa S-etukortilla 15% alennusta. Ja sehän sopii minulle, kävin jo tuplaamassa oman Essie-kokoelmani:


Uudet tulokkaat ovat Lilacism, Merino Cool ja Lights. Lilacismia olen himoinnut jo muutaman kuukauden, mutta Merino Cool oli enemmänkin sellainen heräteostos. Kokoelmassani ei ollut mitään täysin saman väristä ja ajattelin, että se olisi kiva neutraali lakka syksyä varten. Ja Lights oli muuten vain ihana Barbie-pinkki. Pitäähän sellainenkin kokoelmassa olla! Essiellä on vielä muutamia peruskokoelman lakkoja, joita minun tekisi kovasti mieli, mutta pakko se raja kai on johonkin vetää.

 Uusista lakoista kynsille valikoitui ensimmäisen pitkään himottu Lilacism. Se muuten oli maineensa veroinen, eli hankala lakattava. Vetisen koostumuksen kanssa pärjäsi kuitenkin ihan hyvin, piti vain keskittyä pikkaisen tavallista enemmän.

Essie Lilacism, A-England Lady of the Lake, China Glaze Fairy Dust, Bundlemonster

Leimaukset on tehty A-Englandin Lady of the Lakella, joka leimaa aivan yhtä hyvin kuin Dragon ja Saint George. Tristamia en ole vielä kokeillut leimaukseen, mutta eiköhän sekin toimi. Perhoskuvio on BundleMonsterin laatasta BM-307. Pelkkä leimaus näytti minusta vähän vaisulta, joten lisäsin päälle vielä China Glazen Fairy Dustia. Kuvissa tuo Fairy Dust ei tosin koskaan näytä erityisen imartelevalta... Ensi kerralla pitää muistaa ottaa kuvat ennen sitä.

3 kommenttia:

 1. Hui miten nätit ja ihanat värit.

  VastaaPoista
 2. Itsekin pitäisi varmaan jo pikkuhiljaa kotiuttaa ensimmäinen Essieni... Aina löytyy vain muka jotain halvempaa ostettavaa... :D Tosi kauniit kynnet sait aikaiseksi, alkaa noi A-England-lakat houkuttelemaan kovasti kun näkyvät toimivan leimauksessakin loistavasti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Essiestä on tullut ihan mun suosikki nyt, ihan vain kestävyyden vuoksi. Opit kestää mun kynsillä hyvänä kolmisen päivää, mutta Essiet (ne mitkä oon ennestään omistanut, eli Mint Candy Apple, Bikini So Teeny ja Navigate Her) pysyy helposti vaikka viikon. Ne vaan kestää ja kestää. Tosin mulla on nykyään kynsillä kaksi kerrosta Seche Viteä, sekin ehkä vaikuttaa tuohon kestävyyteen.

   A-Englandilla on ollut aika usein noita kampanjoita, kannattaa pitää silmällä. Ei ne mun mielestä kalliita ole muutenkaan, mutta alennukset on aina kivoja :P

   Poista