tiistai 7. elokuuta 2012

Vahinkomätsäys

A-Englandin Mythical Fair -kampanjan aikana tuli tilattua kaksi uutta lakkaa: Tristam ja Lady of the Lake. Toivottavasti ne ovat yhtä hyviä leimauslakkoja, kuin mitä saman merkin Dragon ja Saint George ovat olleet. En ole vielä muistanut kokeilla. Ainakin Lady of the Lake on nätti sellaisenaankin.

A-England Lady of the Lake, China Glaze Techno

Tarkoitukseni oli leimata Lady of the Laken päälle, olin jo valinnut sopivan kuvionkin, mutta en löytänyt kokoelmastani yhtään lakkaa, joka olisi toiminut tämän päällä. Oli pakko improvisoida jotain muuta.China Glazen Techno oli lojunut hyllyssäni jo kuukausia kokeilematta, joten oli jo aikakin päästää se ihmisten ilmoille.

En lämmennyt näille kynsille aluksi; Lady of the Lake oli liian mitäänsanomaton hololakaksi ja Techno ei suostunut levittymään tasaisesti. Olin jo päättänyt, että nämä kynnet menevät vaihtoon. Sitten tajusin katsoa kokonaiskuvaa. Minulla on todella harvoin kynsiä, jotka mätsäävät vaatteisiini tai asusteisiini. Mutta nämä kynnet mätsäävät aivan täydellisesti hopeisiin sormuksiini. Tavallisessa huonevalossa sormuksen violetti kivi on aivan samanvärinen kuin Lady of the Lake ja Technon glitterit loistavat kuten hopea!

A-England Lady of the Lake, China Glaze Techno

Viimeiseen kuvaan oli pakko mahduttaa vielä muutama muisto viime viikonlopun Assemblysta: pinkki VIP-ranneke ja kulahtanut leikkitatuointi. En ole mitenkään erityisen kova pc-pelaaja tai ansioitunut koodari, mutta Assembly on silti aina kesän kohokohta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti