sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Se on loppu nyt

Nimittäin ensimmäinen purnukkani Lushin Lemony Flutter kynsinauhavoidetta! Uusi purkki on ollut ostettuna jo jonkin aikaa, sillä en halunnut ottaa riskiä, että joutuisin olemaan päivääkään ilman tätä kynsinauhojen pelastajaa. Olen kokeillut muitakin kynsinauhavoiteita ja -öljyjä, mutta mikään ei ole kosteuttanut yhtä tehokkaasti kuin Lemony Flutter. Toivottavasti Lemony Flutter ei poistu Lushin valikoimasta niin kauan kuin minulla tämä kynsilakkaharrastus jatkuu.

Lush Lemony Flutter tyhjänä
Lemony Flutter - kynsinauhojen paras kaveri
Lush Lemony Flutter tyhjänä
Tyhjää täynnä

Miellän itseni ahkeraksi kynsinauhojen rasvaajaksi, käsi käy purnukalla useita kertoja päivässä, mutta silti tuo pieni 50 gramman purkki kesti käytössäni melkein tasan vuoden. Uuden purnukkani parasta ennen -päiväys on 01/10/2013. Samalla käyttötahdilla uusi voide ehtii periaatteessa mennä vanhaksi ennen kuin saan edes pohjaa näkyviin!

Lemony Flutter on muuten ainoa Lushin tuote, jota olen kokeillut. Haluaisin kokeilla muitakin, mutta osa tuotteista tuntuu vähän turhilta tai liian kalliilta. Onko kenelläkään kokemusta Lushin käsirasvoista, esimerkiksi Handy Gurugusta tai Helping Handsistä? Niitä kiinnostaisi eniten kokeilla.

10 kommenttia:

 1. Iteki oon pitkään miettiny tuon ostamista. Kuitenki kynsinauhaöljyä tulee joka päivä käytettyä kun on rakennekynnet ja tuon luulisi kestävän pitkään ja tulevan näin halvemmaksi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla. Tuon purnukan hinta on vielä ihan naurettava pieni siihen nähden kuinka kauan se kestää. Itse oon rasvaillut reippaalla kädellä 2-5 kertaa päivässä ja silti tyhjentymistä sai odotella kahta viikkoa vaille vuoden :P

   Poista
 2. Kävin juuri tänään Lushilla ja ostin ensimmäisen... ding-ding-ding Lemony Flutterini! :)
  Myyjä juuri kertoili että tämä on jostain syystä noussut käsittämättömään arvoon nimenomaan Suomessa, mutta ilmeisesti aiheesta. Kaikki kun tuntuvat niin pitävän tästä.
  Jo oli siis aikakin minun hommata myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, ettei Suomessa oikein ole edes kilpailijaa Lemony Flutterille. Kyllähän noita kynsinauhavoiteita löytyy vähän joka merkiltä, mutta ne vaikuttaa hirveän kevyiltä Lemony Flutteriin verrattuna. Jos olisi joku oikeasti varteenotettava vaihtoehto, niin luultavasti kokeilisin mielenkiinnosta sitäkin.

   Poista
 3. Just tätä Lemony Flutteria mulla ei ole, mutta ahkerasti käytän heidän saippuoitaan ja pala samppoo on aivan parasta ikinä! ^^ kannattaa kokeilla, Tuoksut on ihanan raikkaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tuntuu hirveästi fanittavan Lushin palasaippuoita, mutta mä oon suhtautunut niihin vähän epäilevästi. Tai oikeastaan epäilevästi sen suhteen, osaisinko itse kaikkien nestesaippuoiden ja suihkugeelien jälkeen palata takaisin tuollaiseen palaformaattiin. Joskus oon jotain bodyshopin tuoksusaippuoita saanut lahjaksi ja ne on aina jäänyt käyttämättä.

   Poista
 4. mulla on käytössä lemony flutterin lisäksi paria eri vartalovoidetta joita tosin käytän myös käsirasvoina sekä päänahalle naamiona. esim sympathy for the skin on ihanaa. Hamstrasin viimeks muutaman erilaisen saippua jotka on aaaaivan ihania sekä jalkakuorintapalan joka oli tarjouksessa. ostaisin varmaan lisää jos vaan olisi varaa, senverran ihania juttuja sieltä löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitää joskus tehdä varta vasten reissu Lushiin ja käpistellä sieltä vähän kaikki läpi. Oon käynyt siellä tähän mennessä vaan jouluruuhkissa ja muuten vaan hirveellä kiireellä ettei oikein oo ehtinyt haistelemaan ja ihmettelemään kaikkea kunnolla. En edes oo aatellu et siellä voisi olla jotain jalkakuorintajuttujakin :D

   Poista
 5. Ostin tätä kerran kokeeksi, mutta hyvä luoja miten kaamea haju siinä oli D-: Se sitruunan löyhkä oli niin voimakas, että mua ällötti koko voide. Kauheasti sitä kyllä kehutaan... pitäisköhän mun yrittää antaa sille vielä toinen mahdollisuus ja ostaa uusi purkki (edellisen kun lahjoitin äiteelle)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten hajuaistikin voi vaihdella niin paljon. Mun nenään tuo ei tuoksu juuri ollenkaan. Oikeastaan vain silloin, jos työnnän nenäni kunnolla kiinni purkkiin :D

   Poista