torstai 24. lokakuuta 2013

Omistajan onnea

Pirouette My Whistle on keikkunut wishlistilläni ties kuinka pitkään, pitempään kuin mikään muu lakka. Ja nyt kun minulla vihdoin on se... En voi ymmärtää miksi en ole hankkinut sitä jo aikaisemmin! Piroutte My Whistlestä puuttuu se in-ur-face-bling-bling-ominaisuus, mikä tekee siitä huomattavasti monikäyttöisemmän. Jos on turvalakkoja, niin on varmasti myös turva-glittereitä, ja tämä on todennäköisesti turva-glittereiden ykkönen. Miten Piroutte My Whistlen kanssa voisi muka mennä vikaan?

OPI - Piroutette My Whistle

Itse yhdistin Piroutte My Whistlen nyt ensimmäisellä kerralla Lucky Lucky Lavenderiin. Ehkä vähän liian söpistelevä lopputulos omaan makuuni, mutta ei se mitään. Ei se mitään. Piroutte My Whistle pelastaa, on se vaan niin nätti.

OPI - Piroutette My Whistle, Lucky Lucku Lavender

Nyt pitäisi ehkä keksiä uusia lakkoja wishlistille, taitaa ammottaa tyhjyyttään tällä hetkellä. Minulle ei ole pitkään aikaan tullut vastaan mitään pakko-saada-lakkoja (ehkä sen takia, että omassa kokoelmassa tuntuu jo olevan samanlaisia) eikä uusista syyskokoelmistakaan mikään oikein ole sykähdyttänyt erityisemmin. Enkä oikeastaan halua hankkia lakkoja pelkästään lakkojen hankkimisen takia. Kynsilakkaharrastajan ongelmia?

1 kommentti:

  1. Ah se on kyllä kaunein. Pitäisi itsekin! Ja onnittelut muuten voitosta tuohon uudempaan postaukseen viitaten (:

    VastaaPoista