lauantai 7. joulukuuta 2013

Lots of Lux

Essien Lots of Lux on viime kuussa ostamistani kynsilakoista (joita oli siis kokonaista kolme kappaletta) ensimmäinen, joka pääsi kynsille aivan yksinään. Jostakin syystä en halunnut yhdistää tätä mihinään muuhun, vaikka aksenttikynnet periaatteessa ovat nykyään minun juttuni. Halusin vain jotakin yksinkertaista mutta silti jollakin tavalla näyttävää kynsilleni. Lots of Lux tuntui sopivan tarkoitukseen enemmän kuin täydellisesti. Sehän on periaatteessa vain kimaltava sininen lakka, mutta tekstuuri tuo siihen jotakin lisää.

Essie - Lots of Lux

Lots of Luxin tekstuuri on minun mielestäni melko paljon karkeampaa kuin kokeilemissani Opin liquid sandeissä, mutta muuten ne tuntuivat olevat laadultaan melko samanlaisia. Lots of Lux levittyi yhtä nätisti ja siististi kuin Opin vastaavat tekstuurilakat ja kuivui todella nopeasti ilman pikakuivattavaa päällyslakkaakin.

Olen muutamista blogeista lukenut, että tekstuurilakat kestäisivät kynsillä paremmin kuin tavalliset lakat. Minulla se tuntuu vaihtelevan. Make Him Mine taisi lohkeilla/kulua todella pian, mutta Lots of Lux on taas kestänyt todella hyvin. Lakat ovat olleet kynsillä muutaman päivän ja ainoastaan muutamassa kynnessä näkyy kärkikulumaa.

Essie - Lots of Lux

Lots of Lux säihky valossa oikeasti todella hienosti, sellaista tasaista pientä säihkettä. Tuo säihke ei vain tietenkään näy kuvissa tippaakaan. Kuvissa tuo näyttää vain tylsältä ja mattapintaiselta. Mutta oikeasti säihke on jotakin samaa luokkaa kuin tässä pullokuvassa:


Ja päällyslakan kanssa tietenkin näyttää samalta kuin pullossakin, ellei vielä ehkä jopa paremmalta. Halusin vain ensin kokeilla Lots of Luxia tekstuurilakkana. Tosin varmaan jatkossakin käytän sitä lähinnä tekstuurilakkana, päällyslakan kanssa se näyttää ehkä vähän liian tavanomaiselta. Aivan tavalliselta siniseltä kimaltelevalta kynsilakalta. Sellaiselta, joka ei olisi päässyt minun kynsilakkakokoelmaani alun alkaenkaan, terveisin eräs kynsilakkanirso.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti