keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Tykkään.

Olen ollut muutaman viikon nyt melko yksinkertaisilla kynsillä liikenteessä. Ensin kynsillä oli Opin My Very First Knockwurst, sitten välissä vähän sähäkämpi mutta edelleen yksivärinen Essien Lots of Lux ja sitten taas neutraalimpaan kategoriaan kuuluva Essien School of Hard Rocks. Syynä moiseen tylsyyteen on ollut viikoittaiset työhaastattelut. Olen noin kuukauden yrittänyt hankkia uutta työpaikkaa alta katoavan tilalle, enkä ole halunnut ottaa mitään riskiä. Tylsät, neutraalit kynnet ovat tuntuneettyöhaastattelujen kannalta turvallisemmalta vaihtoehdolta kuin värikkäät tai näyttävät. IT-alalla kun työskentelen niin on muutenkin välillä vaikea tulla naisena vakavasti otetuksi.

China Glaze - Boo-Gie Down

Mutta! Nyt on uusi työpaikka taskussa ja voi taas alkaa lakata kynsiä oman maun mukaan, muista tippaakaan välittämättä. Juhlistin asiaa lakkaamalla kynnet saman tien viimeiseksi hankkimallani överiglitterillä, China Glazen Boo-Gie Downilla. Hurraa glitter! Hurraa uusi työpaikka! (Tosin luultavasti ensimmäiseksi työpäiväksi lakkaan taas vähän neutraalimmat kynnet, en halua ehkä ensimmäisenä tuoda itselleni esille tuollaista "turhamaista puolta"...)

Boo-Gie Downissa on isoja mustia glittereitä, joten halusin sen alle jotakin vaaleaa. Pitäähän glitterin nyt erottua kunnolla! En vain oikein osannut päättää väristä. Lopulta vain nostelin sattumanvaraisesti kynsilakkahyllystä lakkoja, jotka olivat "vähän sinnepäin". Sitten en taaskaan osannut päättää... vaan käytin niitä kaikkia. Ne kun tuntuivat kaikki liikkuvan jossakin likaisen ja pastellisen välimaastossa.

China Glaze - Boo-Gie Down

Ylhäältä alaspäin, kaikki Opia: My Vampire is Buff, Skull & Glossbones, French Quarter for Your Thoughts ja viimeisimpänä pikkurillissä Stranger Tides. Peukaloon luulin laittaneeni Mermaid's Tearsia, mutta lähempi tarkastelu osoittikin, että kyseessä oli sinnepäin-dupe Thanks a Windmillion. Sattuuhan sitä, sitä paitsi Thanks a Windmillion sopii sävyltään paremmin yhteen muiden kanssa kuin Mermaid's Tears.

China Glaze - Boo-Gie Down

Ja Boo-Gie Down on ihana. Olen todella tyytyväinen, että päätin tilata sen itselleni lievästä CG-inhostani huolimatta. Tämä lakka pääsee varmasti kynsille toistekin, ja saattaa ehkä jopa nousta suosikkiglitteriksenikin. Jokin tuossa syksyisessä värimaailmassa ja tikkuglitterien yhdistelmässä vain viehättää minua suunnattomasti. Ja aikaisemmista kokemuksistani poiketen Boo-Gie Down jopa levittyi nätisti. Ei ollut yhtään sellaista liisterimäistä jököttiä kuin jotkin China Glazen glitterini (I am looking at you Luxe & Lush). Tykkään, tykkään, tykkään.

8 kommenttia:

 1. Boo-Gie Down _on_ ihana!!! Noista kynsistä tulee mieleen linnun munat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että mustavalkoisista glittereistä jollakin pastellisella pohjalla tulee aina mieleen linnunmunat. Ja se on hyvä juttu se, linnunmunat on nät_te_jä ;)

   Poista
 2. Tuo hilelakka on tosi kiva, löytyy mun himotuslistalta.
  Onnea uudesta työpaikasta.

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta työpaikasta! Hyvä joululahja :-)
  Glitterikin on kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti tämän vuoden paras joululahja, on paljon kivempi viettää joulua kun tietää, ettei seuraavasta vuodesta tarvitse murehtia :)

   Poista