keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Jos kynteni harrastaisivat kilpavoimistelua...

Jotenkin näistä graffitikynsistä tulee mieleen kilpavoimistelijoiden puvut. Rinnuksilla menisi juuri tuollaiset vinoviivat paljeteilla kirjailtuna. Alkuperäinen tarkoitukseni tosin oli tehdä vinot kärjet teipin avulla Nailsiden tyyliin, mutta ajan puutteen vuoksi hylkäsin teipin kahden ensimmäisen kynnen jälkeen ja väriäkin tuli lopulta lisättyä enemmän, koska hopea näyttikin yllättävän tylsältä yksinään.


Ihmettelen välillä, miksi kynsiblogeissa on välillä niin epäsiistejä kynsiä. Mutta nyt ymmärrän! Lähikuvissa kaikki pienetkin virheet korostuvat ja niihin kiinnittää huomiota enemmän. Näistäkään kynsistä en tykkäisi, yhtään jos jossakin toisessa blogissa näkisin kuvan. Enkä kyllä tykkää tuosta itse ottamastani kuvastakaan. Mutta omilla kynsillä tykkään. Tällaiset voisi laittaa toistekin, vähän vaaleammalla pohjalla vain.

Käytetyt lakat: Sally Hansen - Navy Baby, Flormar - G11, G09, G01

3 kommenttia:

  1. Kamera on niin armoton, etenkin jos ottaa skarppeja kuvia hyvässä valaistuksessa. Jokainen kissankarva ja ihon pienet haavat ym. näkyvät ja tuntuvat oikein pomppaavan silmille:/

    VastaaPoista
  2. Noi kynnet on kyllä kivat! :)
    http://my-little-addictions.blogspot.com/

    VastaaPoista