torstai 24. toukokuuta 2012

Tyttömäiset kynnet

Nykyään minulla on paljon varmempi olo siitä millaisista kynsistä pidän eniten, tai siis millaisista koristeluista pidän. Kynsiblogeja on nyt tullut seurattua pitkään. Joskus kyllä naurattaa miten erilaisia makuja kynsienkin suhteen. Jonkun mielestä joku on aivan ihana ja minusta aivan kamala, ja välillä päinvastoin. Välillä kun jotkut kynnet on ihan överit, tulee ensimmäisenä mieleen, että millainenkohan kyseessä oleva henkilö on muuten tyyliltään!

Tällä kertaa omat kynteni ovat aika tyttömäiset ja omaan makuuni ehkä jopa vähän överit. Tykkään silti, kaikki vain sujui jotenkin tosi putkeen. Lakkaukset, värit ja leimaukset, ihan kaikki. Seche Vitekään ei kutistanut yhtään kun sitä pitkästä aikaa käytin!

Marjaisan punainen lakka on Opin No Spain No Gain ja aksenttina (vaihtelun vuoksi etusormessa!) Opin Mermaid's Tears. Valkoiset pilkut on tehty Opin Alpine Snow'lla ja dotting toolilla. Kukat ja perhoset ovat Konad-laatoista M82 ja M78 ja leimattu Konadin helmiäisvalkoisella. Ja päällä tyttömäistä kimallusta tuomassa China Glazen Fairy Dust.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti