torstai 16. elokuuta 2012

MCA

Minusta on alkanut tuntumaan, että olen blogien lukijana aika masokisti. Alan todella herkästi seuraamaan suomalaisia kynsiblogeja. Riittää, että aihepiiri kiinnostaa ja blogi keskittyy luonnonkynsiin. Ja sehän on periaatteessa ihan positiivinen asia. Että jaksaa lukea ja kiinnostaa. Joidenkin lukemieni blogien laatu sen sijaan on se, mikä minua häiritsee. Uusia postauksia lukiessa tulee todella usein mietittyä, että miksi seuraan tätä blogia kun kynsinauhoja ei ole koskaan siistitty / teksti on pelkkää mainosta / bloggaajan tyyli ei ole yhtään minun makuuni / bloggaajan kirjoitustapa on ärsyttävä. Ugh. Kukaanhan ei minua pakota näitä tapauksia lukemaan, mutta en yksinkertaisesti pysty käymään lukulistaani läpi ja karsimaan blogeja, joista en pidä. Koska sehän tarkottaisi sitä, että saattaisin jäädä paitsi jostakin. Hullua.

Ärsyttävistä jutuista puheenollen, minua ärsyttää, että Essien kynsilakkojen nimet ovat korkissa. En ole käyttänyt Mint Candy Appleakaan kovin monta kertaa, mutta silti lakan nimi on kokonaan kulunut pois. Vielähän tämä ei mikään ongelma ole. Essien lakkoja on kokoelmassa kokonaista kolme kappaletta, kaikki vielä sen verran erivärisiä, että nimet kyllä muistaa helposti. Essie on kuitenkin noussut sellaiseksi suosikiksi, että voisin kuvitella, että niiden määrä tulevaisuudessa tuplaantuu ja triplaantuu ja lopulta lähtee käsistä.


Kuten jo ylemmästä kuvasta pystyy jo bongaamaan, Mint Candy Apple on päässyt kynsille. Leimauslakkana käytin Opin Flyta. Fly ei ole mikään täydellisin leimauslakka, mutta se sopii paljon paremmin yhteen Mint Candy Applen kanssa kuin muut siniset lakkani. Kuvio on BundleMonster-laatasta BM-314.

Essie Mint Candy Apple, OPI Fly, Bundlemonster

Kynnet pitää kyllä muistaa napsia lyhyemmiksi seuraavan lakkauksen yhteydessä. Tämä pituus ei ole enää kiva. Kokokynnen kuviotkin alkavat tuntumaan liian ahtailta. En tykkää, jos leimojen kanssa pitää liian tarkkaan tähtäillä. Nämäkin kynnet olivat ihan mahdottomuus, kun olisi pitänyt niin täydellisesti keskelle kynttä osua. Ei pysty minun tähtäystaidoillani! Onneksi kuvio erottuu niin haaleasti pohjaväristä, ettei pieniä virheitä huomaa kuin nenä kiinni kynsissä.

5 kommenttia:

 1. Mun Essieissä on nimi pohjassa. Vai onnko nuo niitä Suomen markkinoille tulleita, kun ovat kerta vähän erilaisia...

  Mää oon masokisti siinä suhteessa, et luen kaikkee törkyä netin keskustelupalstoilta ja tuun vaan vihaseksi niistä urpoiluista aina xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttiloissa ja Citymarketeista saatavissa Essie-lakoissa on nimitarra pelkästään kortissa, mutta oon nähnyt yhdessä apteekissa sellaisia, missä se tarra on pohjassa. Noissa markettiversioissa on kanssa se leveämpi sivellin. Mietin, että pitää askarrella jotkut ihan omat tarrat.

   Mäkin luen tyhmiä nettikeskusteluita, varsinkin kaikki "koirankoulutuskeskustelut" saa mut näkemään punaista. Ihmisillä on niin idiootteja uskomuksia :/

   Poista
 2. Samaten Dependin ja LaFemmeBeautyn lakoissa on sama ärsy ominaisuus, että nimet kuluu pois melkein ensimmäisellä lakkauksella. Pitäisi heti uuteen pulloon liimata läpinäkyvää kontaktimuovia tai teippiä, että nimet/numerot pysyisi tallessa.
  Luen joskus ajankuluksi Suomi24:n keskusteluja, vaikka tiedän niiden nostavan verenpainettani... Huvinsa kullakin. =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toihan on hyvä idea. Oon kanssa jossain juutuubissa nähnyt, että värittömällä lakalla voi suojata meikkisiveltimien numeroita kulumisella. Sama toimisi ehkä noiden tarrojenkin kanssa.

   Poista
 3. Täällä ilmoittautuu yksi, jolla on sama ongelma kynsiblogien kanssa. Pitäisi vain osata karsia ne pois, joiden juttuja ei millään jaksaisi lukea tai niissä on muita mainitsemiasi ominaisuuksi :D

  VastaaPoista