maanantai 27. elokuuta 2012

Syksyinen mulperinmarja

Päätin eilen lakata kynnet Essien Merino Coolilla huolimatta siitä, että täysin siistien lakkausten poistaminen tuntui suorastaan pyhäinhäväistykseltä. Yleensä lakkaan kynnet uudestaan vasta siinä vaiheessa, kun lakka on jo lähtenyt lohkeilemaan. Nyt lakkauksissa ei ollut mitään vikaa, teki vain mieli lakata syksyisemmällä värillä.

Essie Merino Cool, Konad, Bundlemonster

Merino Coolin väristä minulle tulee ensimmäisenä mieleen maitosuklaavanukas, sellainen pehmeä vaaleanruskea. Tarkan värin määritteleminen tosin tuntuu mahdottomalta, koska valaistuksesta riippuen tässä tuntuu olevan mukana myös aavistus harmaata ja laventelia. . Essien oma kuvaus tälle värille on "sensuous autumn mulberry", eli "nautinnollinen syksyinen mulperinmarja". Ei hirveästi auta, koska minulla ei ole mitään mielikuvaa mulperinmarjoista ja googlen kuvahaun mukaan ne ovat mustia tai punaisia, eivät ruskeita, liloja tai harmaita. Oli väri mikä tahansa, yksi asia on ainakin varma: tämä lakka sopii täydellisesti syksyisiin sadepäiviin ja kuumien teekuppien pitelemiseen!


Leimaukset eivät tällä kertaa menneet aivan nappiin. Mietin hetken jopa, että jättäisin nämä kynnet bloggaamatta huonojen leimauksien vuoksi. Mutta toimikoon tämä postaus tällaisena muistutuksena itselle: Konadin mustan leimauslakan siivoamisessa menee pieni ikuisuus, XL-leimasin ei leimaa sitä kunnolla ja Seche Vite levittää leimaukset, vaikka kuinka yrittäisi olla tarkka. Noin. Ehkä ensi kerralla olen jo ottanut opikseni.


Leimaukset on tehty tällä kertaa siis Konadin mustalla special polishilla. Kiemurakuvio on BundleMonster-laatasta BM-314.

6 kommenttia:

 1. Kivat syksyiset kynnet. Tuo leima on tosi kaunis. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat. Himoitsen kanssa noita leimalaattoja en vain ole saanut aikaiseksi tilata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. BundleMonsterilla on tällä hetkellä -15% kampanja, nyt kannattaa tilata jos koskaan ;)

   Poista
 3. Tää on kyllä yks lempparikuviosta tosta setistä!

  Sulle on myös tunnustus:
  http://belegwen.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista
 4. Voi että, todella mahtavan näköset ! :)

  VastaaPoista