tiistai 18. syyskuuta 2012

Puoliksi onnistunut on puoliksi hyvä?

Essie-kokoelma tuli triplattua, kiitos Sokos Emotionin kampanjan: kahdesta ostetusta Essie-tuotteesta sai kaupanpäälle värilakan. Pakkohan minun oli käydä nappaamassa Mesmerized kun olin sitä muutenkin jo pitkään himoinnut! Mesmerizedin seuralaiseksi nappasin Tart Decon, vaikka moni muukin sävy yritti kovasti nimeäni huudella. Voisin huolia kaikki Essien cremet kokoelmaani!

Kaupanpäälliset olivat kaikki Bikini So Teeny -kokoelmasta, josta valitsin itselleni Cascade Coolin. Nyt jälkeenpäin harmittaa, ettei tullut valittua jotakin erikoisempaa väriä, kuten esimerkiksi Mojito Madness tai All Tied Up. No, peruspinkkejä tuskin voi olla liikaa. Eikä minulla ole ennestään kuin yksi melkein-dupe...


Tart Deco pääsi kynsille jo aikaisemmin, mutta kuvat kynsistä onnistuivat niin huonosti, että päätin jättää ne julkaisematta kokonaan. Huonoja kuvia täällä turha näytellä. Tosin seuraavakin kuva kuuluu ehdottomasti kategoriaan huono... Minulla on käytössäni uusi kamera, enkä osaa käyttää sitä yhtään niin hyvin kuin edellistä. Kuvat eivät meinaa onnistua millään. Turhauttaa niin paljon, että tekee mieli vaihtaa takaisin vanhaan kameraan!

Essie Bikini So Teeny, Essie Mesmerized, China Glaze Techno

Nämä kynnet onnistuivat mielestäni puoliksi. Mesmerized on juuri niin ihana kynsillä kuin kuvittelinkin ja China Glazen Techno tuntuu korostavan sen sinisyyttä entisestään. Etusormen ja pikkurillin väkerryksistä sen sijaan en tykkää yhtään. Näin joskus jossakin tuon saman kuvion leimattuna kahdella värillä päällekkäin ja se näytti todella kivalta. Omalla kynsillä, tällä väriyhdistelmällä... En tykkää. Hyi hyi hyi. Strassitkaan eivät tilannetta enää pelasta. Mutta hei, idea oli hyvä!

1 kommentti: