maanantai 24. syyskuuta 2012

50 lukijan arvonta Amoenan makuun (SULJETTU)

En osallistu kovin usein kynsiblogeissa oleviin arvontoihin, koska en halua voittaa niiden palkintoja. Minulla on rajoitetusti tilaa kynsilakoille ja muutenkin olen todella tarkka siitä, mitä kynsilakkoja huolin kokoelmaani. Kynsikoristeetkin menisivät minulla hukkaan, koska en niitä käytä. Kun aloin miettimään millaisen palkinnon haluaisin omaan arvontaani, vastaus oli hetkessä valmis: yksi laadukkaampi lakka eikä mitään muuta. Ja tästä syystä Masterpiece Pinkin ensimmäisen arvonnan palkinto on China Glazen Rare & Radiant.


Kuten jo otsikostakin voi päätellä, järjestän tämän arvonnan 50 julkisen lukijan kunniaksi. Minusta on hienoa, että tänne on niin moni eksynyt, vaikka en millään tavoin ole tätä blogia missään mainostanut. Kommenttejakin kirjoitan todella harvoin, vain silloin, kun minulla on oikeasti sanottavaa. Iso kiitos siis kaikille tänne tiensä löytäneille!

Palkintona oleva Rare & Radiant on uusi ja avaamaton ja sen voi voittaa itselleen näin:

  • Kirjoittele tämän postauksen alle kommentti, jossa ilmoitat osallistuvasi arvontaan. Sähköpostiosoite mukaan, jotta pystyn ottamaan voittajaan yhteyttä. Kommenttiin saa totta kai kirjoittaa muutakin!
  • Jos olet julkinen lukija saat yhden extra-arvan. Myös uudet lukijat lasketaan. Mainitse tästä kommentissa.
  • Jos mainostat arvontaa omassa blogissasi / sosiaalisessa mediassa saat yhden extra-arvan lisää. Linkki mukaan kommenttiin.

Eli maksimissaan kolme arpaa. Arvonta päättyy syntymäpäivänäni 8. lokakuuta klo 22.00.

EDIT: Kommentit piilotettu, ettei osallistujien sähköpostit ole täällä kaikkien nähtävillä enää.