maanantai 10. syyskuuta 2012

Työhaastattelukynnet

Minulla oli viime viikolla työhaastattelu, jota varten päätin tehdä hiukan tavallista neutraalimmat kynnet. It-alalla on kynsien suhteen melko vapaata, mutta en kuitenkaan halunnut, että kynnet pistäisivät haastattelun aikana silmään. Harmi, ettei kynnet korreloi työpaikan saamisen kanssa. Jos korreloisi, minulla voisi jopa olla ihan hyvät mahdollisuudet!

Essie Lilacism, A-England Lady of the Lake, Bundlemonster

Pääväriksi valitsin Essine Lilacismin, johon olen ollut viime aikoina erityisen rakastunut. Se on niin täydellisen hempeä ja tuntuu toimivan kaiken kanssa. Leimaukset tein tälläkin kertaa A-Englandin Lady of the Lakella, sillä miksi vaihtaa jotakin, joka toimii? Paisley-kuvio ei oikeassa kädessä onnistunut ihan täydellisesti, mutta onneksi pieniä virheitä ei kauempaa huomaa.

Essien huimasta kestävyydestä vielä: tämä lakkaus (aluslakkana Lumenen base coat ja päällyslakkana yksi kerros Seche Viteä) on ollut kynsilläni nyt tasan viikon, ja ainoastaan oikeassa peukalossa on pientä lohkeilua havaittavissa. Muissa kynsissä on kärkikulumaa, mutta niin vähän, ettei sitä normaalilta katseluetäisyydeltä huomaa ollenkaan näin vaalean lakan kanssa. Mikään muu lakkamerkki ei ole minun kynsilläni ollut yhtä kestävä. Tahtoo lisää Essietä!

1 kommentti:

  1. Ihana Essie ja ihana paisley -kuvio! Essie löytyy omasta takaa mutta nyt kun paisley-leimaa on näkynyt useammillakin kynsillä, olen alkanut himoita tuota laattaa:)

    VastaaPoista