sunnuntai 9. joulukuuta 2012

It's a Trap-eze laimennettuna

Olisin kovasti halunnut lakata kynnet uusilla A-Englandeilla. Nostelin niitä vuorotellen käteen, välillä vertailin toisiinsa. Vaihtoehtoja oli kuitenkin aivan liikaa tällaiselle jahkailijalle. Teki mieli lakata kaikilla ja ei oikeastaan millään. Kyllästyin lopulta omaan jahkailuuni ja päätinkin tehdä valinnan kahden uusimman China Glazen välillä. Valitseminen kävi huomattavasti helpommin, kun vaihtoehtoja oli vain kaksi!

Ostopostauksen kommenteissa Sissi ja Noora valittelivat It's a Trap-ezen oudosta pohjaväristä. Onhan se aika mielenkiintoinen valinta. Joku muu väri olisi varmasti toiminut paremmin. Minulle tuli kuitenkin heti mieleen, että pohjaväriä voisi yrittää muuttaa kerrostamalla päälle läpikuultavaa lakkaa, ihan niinkuin glitter-voileivissä.

China Glaze It's a Trap-eze, OPI You Callin' Me a Lyre?

Ja hyvinhän se näyttää toimivan. Pohjaväri ei ole enää harmaanvalkoinen vaan vaaleanpunainen. Muutenkin tämä lakka tuntuu toimivan paremmin laimennettuna. En hirveästi innostunut pelkästä It's a Trap-ezestä omilla kynsilläni, mutta tästä versiosta tykkään.


It's a Trap-ezea on kynsillä kaksi kerrosta. Yksi kerroskin olisi ehkä riittänyt, jos olisi lakannut todella huolellisesti. Vaaleanpunaisuus on saatu aikaan kahdella kerroksella Opin You Callin' Me a Lyrea. Oikeastaan It's a Trap-eze on siis valkoisen pohjavärinsä ansiosta täydellinen alusta laiskoille glitter-voileiville. Päälle vain aina sen värinen läpikuultava lakka kuin sattuu huvittamaan ja voilá.

8 kommenttia:

 1. En yleensä tykästy mihinkään kovin hempeisiin sävyihin, mutta tässä toi O.P.I toimii hyvin CG:n kanssa, kauniit ovat :)!

  VastaaPoista
 2. Tälleen toi Trap-eze toimii kyllä loistavasti!

  VastaaPoista
 3. Vau, näyttää paljon paremmalta näin :)

  VastaaPoista
 4. hyvä idea :) pitääkin kokeilla.

  VastaaPoista
 5. Tuossahan tuo ei oo yhtään niin paha kuin semmoisenaan. Tosi kaunis ja herkullinen :)

  Ite törmäsin taas tylsään pohjaväriin KleanColorin Winter wonderlandissa,kun siinä glitter on likaisen violetin harmaalla pohjalla, joka kuultaa läpi, eikä peitä kunnolla. Jos pohjaväri ois peittävä, ei se ois niin ongelma. Tylsää, myyn ton lakan joskus pois.

  VastaaPoista
 6. Jeah, selvä parannus! :) Ei kyllä vieläkään iske meikäläiseen tuo lakka, mutta olet kyllä parantanut sitä huomattavasti:)

  VastaaPoista
 7. ihanat kynnet :) tuu muuten osallistuu arvontaan blogissani :) http://diamondnailsblog.blogspot.fi/2012/12/arvonta-kaynnissa-nyt.html

  VastaaPoista