maanantai 31. joulukuuta 2012

Vuoden viimeinen postaus

Minusta tuntuu, että mitä enemmän minulle kertyy lakkoja, sen vaikeampi minun on päättää, millä lakalla lakkaisin kynteni. Lauantaina mietin pienen ikuisuuden, millaiset kynnet tekisin sunnuntain juhlia varten. Asu oli yksinkertainen ja musta, joten siitäkään ei voinut hirveästi ideoita poimia. Lopulta päädyin siihen kaikista helpoimpaan ratkaisuun: kokeilemattomiin lakkoihin. Minulla ei koskaan ole hirveän montaa kokeilematonta lakkaa kerrallaan, joten muutamasta hassusta oli helppo valita kaksi toisiinsa edes jotenkuten sopivaa lakkaa.

A-England Avalon, Dorian Gray
Dorian Gray ja Avalon
Peukalossa, etusormessa ja pikkusormessa edustaa tasaisen varma A-Englandin Dorian Gray. Dorian Gray ei minulle ainakaan tarjonnut ahaa-elämyksiä. Tavallinen metallinen harmaa. Keskisormen ja nimettömän koristuksena on A-Englandin Avalon ja Belegwenin kanssa swapatut niitit. Voisi noita niittejä ehkä joskus tilata itsekin. Inhoan vain suunnattomasti pakettien odottelua. Ja varsinkin sitä, jos ne eivät pitkän odottelun jälkeen tulekaan ja pitää aloittaa odottelu alusta. Joko noita niittejä saa suomalaisista nettikaupoista? Suomesta voisin tilata vaikka heti.

3 kommenttia:

 1. Musta tuntuu että mulla on vähän samaa ongelmaa, mitä enemmän lakkoja, sen vaikeampi keksiä koristeluja. :) Tosin mulla tahtoo nykyään olla niin, että jos on vain vähän kokeilemattomia niin ideoita on yhtä vähän. :D Mun silmään toi Dorian Gray näytttää ihanalta, mutta mä tykkäänkin tosi paljon just ton värisistä. Ja niitä mulla kyllä löytyykin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon viime aikoina tykännyt myös ihan vaan lakata kynnet, ja sen takia täällä blogissakin on ollut hiljaisempaa. En miellä, että tämä olisi mikään swatch-blogi, enkä muutenkaan jaksaisi nähdä vaivaa koristelemattomien kynsien kuvaamiseksi :P

   Mulla on tosi vähän metallisia harmaita Dorian Grayn lisäksi, ainoastaan yksi taitaa löytä tuon lisäksi. Ei vain jotenkin ole mun väri. En tosin ole tuo Avalonikaan, mutta se on ainakin vähemmän tylsä :)

   Poista
 2. voi että sul on kauniit kynnet =)

  VastaaPoista