tiistai 29. tammikuuta 2013

Piraattilakkauksia

Edellisessä postauksessa vilautin nopeasti jo valmiiksi tullutta Pirates-kokoelmaani ja nyt olisi tarjolla vielä muutamat Pirates-kynnet. Steady as She Rosella lakkasin kynnet jo viime kuussa, mutta en silloin keksinyt niistä oikein mitään sanottavaa. Pullossa Steady as She Rose ei näyttänyt oikein miltään, kaikista vähiten houkuttelevalta. En olisi ikinä hankkinut kyseistä lakkaa, jos se ei olisi kuulunut Pirates-kokoelmaan. Sävy kuitenkin hurmasi minut kynsillä: aivan täydellinen.

OPI Steady as She Rose

Pirates-kokoelmasta Skull & Glossbones kotiutui viimeisenä. Se ei aivan samanlaiseksi suosikiksi yltänyt kuin Steady as She Rose ja Stranger Tides, mutta hyvin läheltä liippaa kuitenkin. Neutraaleissa sävyissä vain on oma viehätyksensä.

OPI SKull & Glossbones, French Quarter for Your Thoughts, China Glaze Fairy Dust

Aksenttina Opin French Quarter for Your Thoughts, joka tuntui sopivan täydellisesti yhteen Skull & Glossbonesin kanssa. Kynsistä ei ollut tarkoitus tulla mitenkään erityisen talviset, mutta minulle näistä tulee ainakin ihan mieleen lumiset pusikot. Ehkä se on tuo China Glazen Fairy Dust?

OPI French Quarter for Your Thoughts, China Glaze Fairy Dust

Loppuun vielä nykyään melkein pakollinen makrokikkailu. Fairy Dust kerrankin erottuu kunnolla! Tuo "puskakuvio" on muuten oikeasti olevinaan sulka ja peräisin XL-laatasta C. Leimauslakkana on vanha tuttu Konadin helmiäisvalkoinen.

7 kommenttia:

 1. Ai vitsit, nyt mulle tuli kans sellainen kauhea tunne, että pitäis saada Steady As She Rose itsellekin. Yritän vastustaa kiusausta. Ihan oikeasti yritän! Joo joo!

  Ihanat kynnet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sulla ei ole noin vaaleaa pinkkkiä sun kokoelmassa, niin ehdottomasti kannattaa. Tuo on ihan uskomattoman nätti kynsillä, vaikka pullossa onkin vain sellainen harmaa ja likainen nääh :D

   Poista
  2. Luulin, että sen voisi ostaa noin vain suht edullisesti, mutta sepä ei olekaan enää kovin hyvin saatavilla O_o Halvimmat on postikuluineen jo jotain $16-17. Onneksi löysin suomalaisen kynsiharrastajan, jonka kanssa tein vaihtokaupat. Toivottavasti aarre kotiutuu pian :D

   Poista
 2. Tosi ihania lakkoja ! :)

  Miulle tuosta leimasta tuli mieleen korallit, levät jne :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkin joskus leimata tuo vihreällä siniselle pohjalle ja lisätä vähän muita merielementtejä... Koska nyt kun sanoit niin kyllä tuosta tulee korallit ja levätkin mieleen :D

   Poista
 3. Hienot! :) Lumiset pusikot :D Mulle tuli mieleen höyhenet, ehkä joku sellainen dream catcher, mutta nyt kun mainitsit lumiset pusikot niin kyllähän näistä sellaisetkin mieleen saa. Kauniit joka tapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta on mahtavaa kuinka monta erilaista tulkintaa yhdestä kuviosta voi olla. Nyt tuli mieleen, että mitä jos sen ei ensinkään kuulu olla sulka vaan jotakin ihan muuta. Jos tuo sulkakin on vain yksi monista tulkinnoista ;)

   Poista