keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Oli jo aikakin

Viimeinen pari A-Englandeja uunista ulos! A-Englandeja tuli tilattua kahdessa erässä. Ensimmäinen erä tuli suoraan A-Englandilta minulle, mutta tämä jälkimmäinen erä kiersi Royal Mailin kynsilakkabannin vuoksi Ranskan kautta. Mutta hyväähän sopii toki jonkin aikaa odottaakin. Toivottavasti muidenkin A-Englandin tilaukset ovat saapuneet yhtä turvallisesti perille. Viime viikolla minulle siis kotiutui maailmalta Guinevere ja Excalibur.

A-England Guinevere, Excalibur
Guinevere ja Excalibur

Guinevere on jäänyt pois monesta tilauksesta, koska aina on ollut jotakin mielenkiintoisempaa tilattavaa. Synttäripromon aikana kuitenkin tuumailin, että Guinevere on viimeisiä A-Englandeja mitä minun ylipäätään tekee mieli tällä hetkellä. Ja pitihän se sitten mielenrauhan takia hankkia. Nyt ei tee enää mitään mieli... ennen kuin A-Englandilta tulee taas jokin uusi kokoelma, josta on ihan pakko saada jotakin.

Excalibur on joukon musta hevonen. En ole koskaan lämmennyt sen swatcheille. En sitten yhtään. Hyi, hyi ja hyi. Sain kuitenkin jostakin päähäni, että se voisi leimata hyvin ja Googlen kuvahaku tuntui tukevan ajatustani. Excalibur tuli siis tilattua aivan puhtaasti leimauslakaksi. En ole vielä ehtinyt testaamaan sitä leimauksessa, mutta sen verran testailua on tullut harrastettua, että se ainakin peittää todella hyvin ja on koostumukseltaan paksuhkoa. En siis näe mitään syytä, miksi se ei toimisi.

1 kommentti: