sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Omituistako?

Papu ja Vanquish haastoivat minutkin kertomaan viisi omituista piirrettä itsestäni. En tiedä kuinka omituisia nämä ovat, omituisempaakin on varmasti nähty:

1. Kuvat epäsiististi lakatuista kynsistä saavat minut voimaan pahoin. Minulle tulee niistä samanlainen olo kuin jos näkisin kuvan esimerkiksi oksennuksesta tai jostakin vielä iljettävämmästä. Pakko aina irvistää ja pistää kyseinen kuva nopeasti pois. Hyi, hyi ja hyi.

2. Tunnen aina ajoittain huonoa omatuntoa siitä, että luen kirjoja lähinnä pelkästään englanniksi. Minusta tuntuu, että jotenkin syrjisin tai vähättelisin omaa äidinkieltäni, suomentajia ja suomalaisia kirjailijoita.
3. Olen todella huono kysymään kysymyksiä ja sitä kautta huono tutustumaan muihin. Annan itsestäni ehkä sellaisen kuvan, etten ole hirveän kiinnostunut muista.

4. Inhoan hiusten pesemistä ja vastapestyjä hiuksiani. Hiusten pesemiseen, kuivaamiseen ja laittamiseen menee älyttömästi aikaa ja kaiken lisäksi hiukseni ovat pesun jälkeen aivan mahdottomat käsitellä. Olen todella kiitollinen kuivashampoon olemassaolosta. Inhoan myös vaatteiden vaihtamista. Mieluummin kulkisin aina samoissa vaatteissa... Haluaisin siis kulkea aina samoissa vaatteissa ja lakata pesemästä hiuksiani. Olen ehkä entisessä elämässäni ollut jonkin sortin laitapuolen kulkija.

5. En tykkää ostaa kotiin sellaisia ruokia, joissa ei ole selkeää annoskokoa. Esimerkiksi muroja tai jogurttitölkkejä. Jos meillä olisi tuollaisia, söisin vain silkkaa tylsyyttäni ja luultavasti päätyisin syömään kaksi kertaa enemmän kuin tarvitsisi. 

Ja sitten muihin tunnustuksiin. Sekä Mellalta että Heidiltä on napsahtanut tällainen:

Kiitos kummallekin! Tämän tunnustuksenhan voi antaa eteenpäin blogeille, joilla on alle 200 lukijaa. Itse haluan antaa tunnustuksen eteenpäin Veeralle, Nooralle, Lauralle, Riikalle ja Yuelle. Samat viisi voivat myös jakaa omia outouksiaan, jos eivät ole sitä vielä tehneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti