tiistai 26. helmikuuta 2013

School of Hard Rocks

Essie rantautui Suomeen aika lailla samoihin aikoihin kun kiinnostuin kynsilakoista. Ensimmäinen kokoelma Suomessa oli Cocktail Bling, jossa suurimman vaikutuksen minuun teki liitutaulun värinen School of Hard Rocks. Olin tuohon aikaan kuitenkin vielä todella, todella epävarma omista taidoistani ja varsinkin cremeillä lakkaaminen tuntui pelottavalta. School of Hard Rocks jäi siis hyllyyn, mutta ei todellakaan lakannut kiusaamasta ajatuksiani. Kun lopulta päätin, että on aika hankkia tuo mielessä tämän tästä kummitteleva lakka, sitä ei tietenkään saanut enää mistään.

... Kunnes Wasting Lifestylen Emma tarjosi sitä minulle vaihdossa. Ai, että kiinnostaisiko? No KYLLÄ. Parempaa vaihtaria ei olisi voinut enää tarjota. Olin niin innoissani, etten malttanut edes lukea sähköpostia loppuun. School of Hard Rocks! Vaihdossa! Minulle! Whoah! Tuntui kuin syntymäpäivä ja joulu olisivat tulleet samana päivänä.

Essie School of Hard Rocks
School of Hard Rocks

Isot kiitokset Emmalle siis tämän pitkäaikaisen kynsilakkahaaveen toteuttamisesta. Ja School of Hard Rocks on muuten yhtä täydellinen omassa kynsilakkahyllyssäni kuin mitä se oli pitkään hautomissani mielikuvissa. Kynsilläkin se sai olla kokonaisen viikon koristelemattomana.

PS: Opin Blue My Mind on edelleen vaihtariseuraa vailla.

1 kommentti:

  1. Voi ihana, onpa kiva kuulla että puolivahingossa tein jonkun kynsilakkakollegan näin onnelliseksi! :D

    VastaaPoista