perjantai 1. maaliskuuta 2013

Guinevere & Excalibur

Olen viime aikoina nauttinut enemmän yksinkertaisemmista lakkauksista, tai oikeastaan sellaisista, joissa värit pääsevät kunnolla esille. Kokokynnen leimat kun yleensä piilottavat värit alleen vähän turhankin tehokkaasti. Näitäkään kynsiä en ensin aikonut koristella. Hopeinen aksentti oli minulle aivan riittävä yksityiskohta. Mietin sitten kuitenkin sitä, että jos en koristele näitä kynsiä, minulla ei ole mitään uutta näytettävää blogin puolella. Seuraavana päivänä tartuinkin kiltisti teippurullaan ja lopputuloksena oli yksinkertaiset kolmiot:

A-England Guinevere, Excalibur

Käytetyt lakat ovat edellisestä postauksesta tutut Guinevere ja Excalibur. Jostakin syystä Excalibur halusi levittää kimallettaan myös Guineveren päälle, vaikka mielestäni annoin sen kuivua kohtalaisen kauan ennen pikakuivattajan levittämistä.

A-England Guinevere, Excalibur

Pakollinen makrokuva karkuteille lähteneistä hileistä. Siellä ne vipeltää. Mikään muu lakka ei ole minulle ikinä tehnyt noin. Toivottavasti Seche Vite ei ole nyt täynnä tuollaista pientä hopeista hilettä.

10 kommenttia:

 1. Mun mielestä less is more lakkauksissa, varsinkin jos on vähänkin erityinen lakka pohjalla. Kauniit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä. Ja tarpeeksi erityisiä ei tarvitse koristella ollenkaan!

   Poista
 2. Teippaukset toimii parhaiten seuraavana päivänä niin alempi lakka on kerinnyt kunnolla kuivua, ite olen tällännyt teippejä liian aikasin. Ootko muuten jo tietonen tästä uudesta suomalaisesta nettikaupasta josta saa kyseisen merkkisiä lakkoja tilattua? http://www.adenina.fi/tietoa-meista/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon tietoinen! Joskin kiinnostaa, että onko tuo nettikauppa, joka myy A-Englandia vai virallinen A-Englandin jälleenmyyjä. En oo yhtään epäluuloinen, en :D

   Poista
  2. Muakin aavistuksen ehkä arveluttaa, entä lakkojen saatavuus sieltä, jos toimitukset Suomeen ontuu? Nim. Kuin Myös ;D

   Mutta ihanat kynnet! Tuo Guinevere on niin kaunis, harmi että oon sen jo kahdesti jättänyt tilaamatta ;D

   Poista
  3. A-Englandin nettisivuille on nyt ilmestynyt lista jälleenmyyjistä, ja Adenina on siellä mukana. Ihan virallisesta jälleenmyyjästä on siis kyse. Tuolta voisi joskus hätätapauksessa joskus jopa tilata, jos suoraan A-Englandilta ei enää pysty. Toimituksien kanssa tuskin on ongelmaa, koska A-England pystyy edelleen lähettämään lakkoja toisille yrityksille.

   http://www.a-england.co.uk/where-to-buy/

   Poista
  4. Tämä oli hyvä tieto, kiitti!

   Poista
  5. Kiitos tiedosta! Tein jo tilauksen sinne, kun edelleen odottelen niitä a englannilta tilattuja... Kuusi viikkoa jo mennyt :P

   Poista
  6. Turhaan odottaminen on kyllä masentavinta ikinä. Tuo odottelu on yksi syy, miksi en oikeastaan tykkää tilata mitään ulkomailta. Ensin pitää odottaa kauan, ja sitten vielä lisää jos ensimmäinen paketti ei tulekaan perille. Ei ole ollenkaan mun juttu tuo odottelu. Oon tosi iloinen, että mulla kävi tuuri tuon A-Englandin kanssa. Että se ensimmäinen paketti tuli perille kynsilakkabannista huolimatta.

   Poista
 3. Voi että, ihanat lakkaukset. Taas kerran :)

  VastaaPoista