perjantai 14. kesäkuuta 2013

Nailz Craze -leimauslaatat

Leimauslaatat ovat todellakin jotakin, mitä Amoena ei pysty vastustamaan. Teoriani on, että elämä on liian lyhyt eikä ole mitään järkeä olla hankkimatta jotakin, mikä ei edes maksa kovin paljon. Ja sillä mennään. Näiden laattojen tilaus muhi tosin poikkeuksellisesti päässäni melkein viikon. Puoli-ilmaisten laattasettien jälkeen kun nämä yksittäiset Nailz Craze -laatat tuntuivat hui-kauhistus-kamalan-kalliilta Hintaahan oli melkein saman verran kuin Konad-laatoilla näillä nurkilla! Mutta tulipa tilattua kuitenkin.

Nailz Craze NC 01 NC 03

Maatuskat ovat ehdottomasti oma suosikkini ja niiden vuoksi lähdin myös laattoja tilaamaan. Näin tuon NC 03 -laatan arvostelun Nail Polish Wars -blogissa ja maatuskakynnet saivat minut saman tien huokailemaan ihastuksesta. Perhoslaatan näin ensimmäistä kertaa kun tutustuin Nailz Crazen Etsy-kauppaan. Olen kerran aikaisemmin toteuttanut tuollaiset perhoskynnet vapaalla kädellä... ja se ei ollut yhtään minun juttuni. Olen siitä asti haaveillut perhosleimoista. Pakkohan tuo oli tilata kun sattui samassa Etsy-kaupassa olemaan. Vähän niin kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

Laatat tuli tosiaan tilattua Nailz Crazen Etsy-kaupasta. Hintaa laatoilla oli noin Konad-laatan verran, eli 5,40€.  Postikuluja tuli vähän päälle 3€. Paketti tuli viikossa kirjattuna kirjeenä ja laatat olivat hyvin pakattu kuplamuoviin ja tuettu vielä paksulla pahvilla taipumisen varalta. Ei voi valittaa! Plussaa myös paketin mukana tulleesta söpöstä kiitoskortin ja käyntikortin yhdistelmästä. Tuollaisista tulee aina niin hyvä mieli.

Nyt kun vielä ehtisi kokeilemaan, miten laatat toimivat käytännössä...

6 kommenttia:

 1. Ihania! Mä oon puolestani joskus ihaillut olisilohan ollut itse Nailz Craze blogissa erityisesti tuota laattaa, jossa on riikinkukon sulka, mutta myös maatuskalaatta näyttää huokuttelevalta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua mietityttää tuon riikinkukon sulan koko... Ei ole ihan pienimmästä koosta. Mun kapeille kynsille tuosta ei mahdu kuin pieni osa kerrallaan. Tuo isoin maatuska on myös aika huimankokoinen, varsinkin omiin kynsiin mitoitettuna.

   Poista
 2. Mäkin oon noita ihaillut, tosi kivoja laattoja :)

  VastaaPoista
 3. Noi on kyllä hyvännäköiset laatat, kiehtoo myös tuo maatuska. :) En vaan ole Etsystä raaskinut mitään vielä tilata kun ovat muka niin kalliita...

  VastaaPoista
 4. No nyt mä odotan niitä maatuskakynsiä! Minäkin tykkään maatuskakuvioista, ne ovat jotenkin nostalgisen somia. Itse en osaa muuta kuin lakata kynnet - eikä lopputulos ole aina ollenkaan hyvä. Nyt kokeilin varpaisiin turkoosia hilelakkaa ja olen ihan tohkeissani ;) Loistaa muka jotenkin niin kauniisti.

  VastaaPoista