keskiviikko 29. toukokuuta 2013

The Great Gatsby

Nail Polish Lovers -ryhmän viikon haasteen aiheena oli tällä kertaa the Great Gatsby, eli kynsiin kaivattiin kultaa, hopeaa, symmetriaa, geometrisia kuvioita... Pitkästä aikaa taas haaste omaan makuuni. Jos joku muuten miettii mikä tuo jo muutamaan otteeseen mainitsemani Nail Polish Lovers on, kyseessä on tosiaan iso kynsilakkayhteisö Google Plussan puolella. Olen niitä harvoja ihmisiä, jotka eivät Facebookissa ole, joten joudun etsimään omat yhteisöni muualta. Uusi viikkohaaste ilmestyy aina torstaisin, ja se voi olla oikeastaan ihan mitä tahansa. Minäkään en koskaan saa tietää haasteita ennakkoon, vaikka olenkin yksi tuon ryhmän moderaattoreista. Teema pysyy salaisuutena aina viimeiseen asti.

Mutta nyt takaisin teeman pariin. Minulla oli yksi teemaan sopiva kokeilematon lakka, joten muista vaihtoehtoja ei tarvinnut edes miettiä: A-Englandin Beauty Never Fails. Beauty Never Failsin shimmer on on jotakin kullan ja vihreän välimaastossa. Tuosta tulee ehkä pikkaisen mieleen China Glazen Midtown Magic, mutta ilman levitysongelmia.

A-England - Beauty Never Fails

Geometrisia kuvioita lähestyin totta kai leimaamalla, vapaalla kädellä taiteilijaksi minusta ei ole. Leimat valitsin Winstonia-setistä. Tuo keskisormen ja nimettömän kaarikuvio on yksi suosikeistani. Peilikuvioleimakin toimi hyvin, vaikka olin huolissani sen isoista alueista. Kuvioon jäi pikkaisen koloja, mutta XL-leimasimen kanssa niitä jää aina. Pistän kolot siis leimasimen piikkiin enkä laatan. Pikkusormessa komeileva riikinkukonsulka ei heijastuksien takia oikein näy kuvassa. Seki leimautui todella hyvin ottaen huomioon, että se koostuu ohuenohuista viivoista. Kyllä tuo Winstonia-setti vain on leimausparhautta.

A-England - Beauty Never Fails, H&M Golden Treasure, Winstonia

Kultaisena leimauslakkana toimi jo vakioksi muodostunut H&M:n Golden Treasure. Pullo taitaa olla jo puolillaan ja vieläkään en ole löytänyt siitä valittamisen aihetta. Leimaa aina moitteettomasti. Kulta ei kuulu suosikkeihini, mutta tämän sävyn kanssa olen jo oppinut elämään.

Vähän nämä kynnet tuntuvat tummilta nyt kun ulkona tuntuu välillä jo melkein kesältä. Voisi seuraavaksi tehdä jotkut oikein kesäiset kynnet näiden vastapainoksi. Tai katsoo nyt, yleensä teen kynnet kummemmin etukäteen miettimättä fiiliksen mukaan. Voi olla, että seuraavalla kerralla tekee mieli vielä tummempia kynsiä.

12 kommenttia:

 1. Nää on u-p-e-a-t. <3 Sopivat teemaansa todella hyvin. Itsellä on H&M:n Back By Noon kultaisena leimauslakkana, tosin on hyvin tumma kultainen, mutta toimii myös tehtäväänsä erinomaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa piti heti googlettaa tuo. Pitääkin jaksaa käydä vilkaisemssa vieläkö tuota löytyisi, ei niin iso vaiva ole kun H&M löytyy oman kodin nurkalta :P Koskaan ei voi olla liikaa kultaisia leimauslakkoja.

   Poista
 2. Aivan mahtavat ja inspiraationkin heti huomaa. Sinulla on aina myös niin kauniisti otettuja valokuvia, että on oikein ilo ihailla lakkauksiasi :)

  VastaaPoista
 3. Upeat kynnet! Ja oikein Gatsby-teemaiset:) Rrakastin sitä elokuvaa ja sitä kaikkea kimallusta ja loistoa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en ole edes nähnyt vielä trailereita tuosta leffasta, muutaman julisteen vain leffateatterissa. Tosin jo noiden julisteiden perusteella vaikutti ihan kiinnostavalta :D

   Poista
 4. Voi apua kuin upeat! Saakohan tuota H&M:n lakkaa yhä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään tiedä. Tuo kuului siihen peruskynsilakkasarjaan (ne leveät ja litteät, joissa on mustat korkit). Noissa ei muistaakseni ihan hirveä vaihtuvuus ole... Mutta toisaalta tuo on ollut mulla ainakin pienen ikuisuuden jo käytössä.

   Poista
 5. Pitkästä aikaa todella houkutteleva leffa, ja otsikon perusteella tietysti kynnetkin kiinnostivat oitis (- kävin näitä jo postauspäivänä kurkkimassa, mutta taisi olla kännykällä, jolla on hankalampi kommentoida). Hyvin osuu teemaan, vaikka en oo vielä ehtinyt käynyt katsomassakaan elokuvaa niin siltikin: tykkään!!

  VastaaPoista
 6. Kylläpä hyvin on leimannut tuo H&M:n lakka. Täytyy käydä katsomassa olisiko tuota vielä kaupoissa. Ja jäädä seuraamaan blogiasi (:

  VastaaPoista