sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kukkia marokkolaiseen tapaan

Tänään aikaisemmin hankkimani IsaDoran Moroccan Blue pääsi jo kynsille asti. Väri on edelleen mielestäni aivan ihana... mutta lakatessa muistin, että cremelakat ei oikein ole minun juttuni. En vain osaa lakata vielä tarpeeksi siististi (tai siistiä lakkauksia tarpeeksi hyvin) ja cremelakoissa se tuntuu oikein korostuvan. IsaDoran lakat on vielä muutenkin niin paksua kamaa, että siististi lakkaaminen on hankalaa. Mutta näillä mennään ainakin maanantaihin asti.

Moroccan Bluelle teki jostakin syystä mieli leimata kullalla. Minulla on Konadin kultainen leimauslakka, mutta joku aika sitten hankin tähän tarkoitukseen paremmin toimiman H&M:n Golden Treasuren. Toimii huomattavasti paremmin! Leimaukset tehty siis Golden Treasurelta ja kukkakuvia löytyy Konad-laatalta m71.

Jotenkin värien ja kuvion yhdistelmästä tulee mieleen sellainen paksu samettinen kangas. Tykkään! Vielä kun olisi saanut napattua kynsistä edes yhden onnistuneen otoksen. Vaan ei. Kakkoslaatuun on tyytyminen.


2 kommenttia:

 1. Aivan ihanat, just mun tyyliset, tykkään tosi paljon. En omista vielä yhtään Konad-laattaa mutta tämän nähtyäni on pakko hommata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! Ei se leimaaminen aluksi mitään kovin helppoa ole, mutta siinä tulee koko ajan näppärämmäksi. Kaikkein vaikeita on mun mielestä saada ne kuviot osumaan kohdilleen, sen takia suosin sellaisia kuvioita, joita ei periaatteessa voi saada pahasti vinksalleen. Koko kynnen kuviot on helpoimpia :D

   Itse oon tilannut melkein kaikki laatat ja lakat Mimaxilta, siellä on halvat hinnat ja tosi pienet postikulut. Ekalla kerralla tilasin viisi laattaa ja neljä lakkaa (ja strassihyrrän) ja postikulut 1,05e :D

   Poista