tiistai 28. helmikuuta 2012

Ostoksia ja onnistumisia

Olen huomannut, että se on vaikea hankkia vain yhtä uutta kynsilakkapulloa. Tuntuu, että ne viihtyvät paremmin pareittain tai vieläkin suuremmissa ryhmissä. Viime viikonloppuna nappasin Seppälästä Models Ownin Naked Shimmerin ja Wild & Mildin Flashin. Neutraalia kynsilakkaa olen etsinyt jo pidemmän aikaa, joten Naked Shimmer tuntui tosi hyvältä löydyltä. Pitää vielä testailla miltä se näyttää omilla kynsillä. Flash minun piti oikeastaan hankkia jo aikaisemin, mutta Sellon Seppälästä ei niitä löytynytkään ja otin korvikkeeksi Mabe Baben. Heikkouksiini taitaa kuulua glitter-lakkojen hamstraaminen...

Naked Shimmerin ja Flashin lisäksi kotiutin kaksi tarjous-OPIa Sokokselta.  Innostun aina, kun jossain on OPIn lakkoja tarjouksessa, silloinkin kun värit eivät ole kaikista parhaimpia. Tykkään vain niin paljon pullojen ulkonäöstä ja lakkojen hassuista nimistä. Tykkään laittaa omat OPIni rinnakkain ja vain ihastella niitä. Sokoksella oli -40% tarjouksessa Don't Mess with OPI, Y'all Come Back, Ya Hear?, Suzi Loves Cowboys ja I Vant to be A-Lone Star, joista kaksi viimeistä päätyivät omaan kokoelmaani. Näin jälkeenpäin pikkaisen harmittaa, etten napannut kaikkia neljää.


Kynsille pääsi heti sunnuntaina jo tuo suklaisen ruskea Suzi Loves Cowboys, mutta leimailut menivät sen verran pieleen, että en viitsinyt niistä pahemmin edes kuvia ottaa. Eiliset leimailut sen sijaan onnistuivat hyvin! Lakkasin kynnet ensin uudella I Vant to be A-Lone Star - lakalla ja leimaukset tein IsaDoran Moroccan Bluella. Kukkakuviot ovat Konad-laatasta M84.


Eilen tuli tilattua myös netin kautta kynsilakkoja. Alkuperäinen tarkoitus oli tilata yksi, tai ehkä kenties kaksi. Mutta niin kuin mainitsin aikaisemmin, kynsilakat tuntuvat viihtyvän paremmin isommissa ryhmissä ja sen vuoksi ostoskoriin päätyikin lopulta neljä lakkaa. Vielä kun keksisi minne uudet lakkakaverit mahtuisivat asumaan.

3 kommenttia:

 1. Hienot leimailut! Koitin ekaa kertaa enkä onnistunut saamaan kuvia edes leimasimeen...en edes tajunnut tilatessani ettei ne olleet Konadeja vaan jotain muuta. Tosin en tiedä onko niillä suuria eroja, ehkä pitää vielä kokeilla. Seuraavaksi ajatelin sortua johonkin OPI:n lakkaan. Todellakin, lakat viihtyvät paremmin kun niitä on paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muissa kuin Konad-laatoissa on ilmeisesti joku suojamuovi päällä, joka voi olla vaikea huomata. Jos leimasimeen ei siis tartu yhtään mitään, vika voi olla suojamuovissa. Konadin laattojen ja lakkojen kanssa mulla ei ole ollut mitään ongelmaa. Aina on jotain tarttunut leimasimeen. Jotkut kuviot on vain vaikeampia saada onnistumaan kuin toiset.

   Poista
 2. Juu, muovit otin heti pois, pitää tutkia asiaa paremmin viikonloppuna kun on aikaa jos vaan on inspiraatiota.

  VastaaPoista