keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Mutta virheistä oppii?

Eilen en millään meinannut osata päättää mitä leimata ja millä nyt kun uusia vaihtoehtoja on niin paljon. Olisin halunnut kovasti kokeilla leimaamista IsaDoran Metal Mauvella, mutta en löytänyt yhtään sellaista lakkayhdistelmää, jossa se olisi ollut edukseen! Oli pakko hylätä se idea. Jotain uutta lakkaa halusin kuitenkin päästä kokeilemaan.

Lopulta päätin kuitenkin lakata kynnet vanhalla tutulla OPIn Suzi & the Lifeguardilla. Se ei mielestäni edes sovi minulle kovin hyvin, mutta silti olen jotenkin ihan hirveän tykästynyt siihen. Päälle päätin vielä kerroksen Flormarin glitterlakkaa, kimalluksesta kun tykkään. Flormarin lakat vain tuntuvat aina kuivuvan hirveän hitaasti ja levittyvän väkisinkin paksuina kerroksia. Vaikka kuinka laitoin Seche Viteä kahteen väliin niin lakkaus jäi silti jotenkin hättöiseksi. Sellaiseksi, että kun vahingossa kun leimatessa painaa liikaa siitä jää selkeä painauma.

Leimailut tein uudella IsaDoran Zinfandelilla. Jännä miten tuo lakka näyttää ihan tumman ruskealta pullossa ja swatchissa, mutta leimattuna lähtee lentoon ja muuttuu ihanan pinkiksi. Leimauksen taikaa! Zindandel on ehdottomasti parhain leimailupinkki, jota olen kokeillut.

Leimauksista sen sijaan en ole oikein mitään mieltä. Keskisormia lukuunottamatta kuviot onnistui hyvin ja periaatteessa tykkään tyttöilystä. Strassitkin sopivat täydellisesti yhteen Zindandelin kanssa. Mutta silti jotenkin... plaah? Ja kaiken kukkuraksi onnistuin tekemään kynsistä lopuksi jotenkin klönttisen näköisiksi laittamalla viimeiseksi vielä kerroksen Seche Viteä. Mutta mitä muutakaan voisi tehdä kun kello on kymmenen illalla eikä halua kuivatella kynsiä loputtomiin? Ilman Seche Viteä lopputulos olisi ollut varmasti siistimpi... ainakin siihen asti kunnes ne omaksuvat kauniit pintakuvioinnit lakanoista. Joskus vain ei voi voittaa.

Mutta ainakin tuli opittua jotain: Ei mielellään Flormaria illalla kun ei ole kunnolla aikaa kuivatella. Ja että Seche Vite aina korjaa tilannetta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti