perjantai 27. huhtikuuta 2012

Stranger Tides

Postisetä toi minulle taas uuden lapsukaisen. Tai oikeastaan postisetä on tiputellut minulle noita uusia lapsukaisia koko viikon, mutta tämä postaus keskittyy tällä kertaa vain yhteen. Stranger Tides on uusin tulokas Pirates - kokoelmaani. Olen haalinut noita mistä nyt halvalla on saanut. En pidä tämän kokoelman lakkoja niin ihmeellisinä, että haluaisin niistä täyttä hintaa pulittaa, mutta pidän niistä kuitenkin sen verran paljon, että haluaisin saada ne kaikki. (Nyt kokoelmastani puuttuu enää Steady As She Rose ja Skull and Glossbones. Haluisiko joku myydä?)

Stranger Tides oli oikeastaan paljon kivempi kuin mitä odotin. Värinähän se on tuollainen vähän mitäänsanomaton. Harmaaseen vivahtava likainen minttu, tai miten tuota nyt kuvailisi.


Kynsillä väri sen sijaan kirkastuu. Ei näytäkään enää niin likaiselta eikä ihan niin harmaaltakaan. Vaalean vihreältä vain. Ja sehän toimii yllättävän hyvin. En aikaisemmin ole hirveästi pitänyt vaaleista sävyistä, mutta nyt muutaman hyvän löydön jälkeen on kyllä alkanut mielipide muuttumaan. Ensin oli I Vant to be A-Lone Star ja nyt Stranger Tides. Eivät ne vaaleat sävyt ehkä olekaan hassumpia.

Minua on viime aikoina harmittanut kun en ole päässyt käyttämään vanhempia Opejani, joten päätin yhdistää Stranger Tidesin vähän vanhempaan lakkaan. Minulla on vain kaksi vihreää cremeä, Mermaid's Tears ja Don't Mess with OPI, joista jälkimmäinen sai kunnian toimia aksenttivärinä Stranger Tidesin kanssa. Poikaystäväni mielestä väriero on liian suuri, mutta minusta se toimii hyvin.


 Leimailut olivat tällä kertaa nopeasti päätetty: silmäilin pikaisesti kaikki leimauslaatat läpi ja päätös oli sillä selvä. Bambuhan sopii vihreään teemaan täydellisesti! Kuvio on Konadin laatasta M66 ja leimattu Konadin mustalla leimauslakalla. Tykkään!

Olen muuten huomannut tykkääväni erityisesti tällaisista yksinkertaisemmista kynsistä. En tiedä, onko se laiskuutta vai sitä oman tyylin löytämistä? Ehkä oma tyylini on sellainen vähän laiska?

8 kommenttia:

 1. Ostin kaikki pirates lakat uutena 30€. Ei ollut minusta kovin kallista kun siihen kuului postikulutkin. Se ainoa vika oli että jouduin ebaystä metsästämään.

  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saan päänsärkyä jo pelkästä Ebayn etusivusta :D Mä oisin ihan hyvin voinut tilata ne jostakin jenkeistä uutena, mutta kaikista mun tietämistä nettikaupoista puuttui ne kokonaan. Muutenkin tuntuu kaikista kaupoista kadonneen, mutta ihmekö tuo kun on niin vanha kokoelma kyseessä.

   Poista
 2. Ei sulla sattuis olemaan mitään kontaktia Raumalle? Kävin nimittäin Rauman Sokoksella reilu viikko sitten ja siellä oli Skull and Glossbones -lakkaa puoleen hintaan muutama pullo tarjouslaarissa. Harmi, jos ei olis 60 kilometriä ja jos olisin menossa, niin ottaisin sieltä sulle talteen, mutten varmaan nyt oo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eppääää! Ei kyllä oo niin minkäänlaista kontakia Raumalle. Mutta huomenna voisi tietenkin vilkaista olisiko Helsingin Sokoksella samat alet. Ei kyllä koskaan ole, mutta jos vaikka.... :D Tosin jos nyt ylipäätään törmäisin noihin kahteen normihinnallakin niin voisin ostaa :P

   Poista
 3. Mahtaisko ne toisesta Sokoksesta vaikka kilauttaa Raumalle ja kysäistä, vieläkö niitä siellä tarjouslaarissa on? Luulis, että tavara kulkee saman ketjun sisällä...

  VastaaPoista
 4. äiti on ostanu sen joku aika sitte hesan stockalta alennuksessa :---3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kävin kanssa Stockalla lauantaina ja katoin, että sieltä löytyy vielä pitkät rivit Steady as she rosea ja Skull & glossbonesia. On ainakin joku backup - suunnitelma jos ei mistään muualta tule vastaan. Sokoksellakin oli yksi Steady as she rose...

   Poista