keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Keijupölyä

A-Englannin Order of the Garter pääsi vihdoinkin kynsille asti. Kai tuo sininen väri sitten oli jokseenkin liian tavanomainen, kun siinä näin kauan kesti. Nätti sinisen sävy joka tapauksessa, ja pääsee varmasti kynsille toistekin. Lakatessa tuli myös mieleen, että tämä lakka toimisi varmaan tosi hyvin yhteen China Glazen Rivetingin kanssa. Pitää kokeilla joskus!

Order of the Garterin kuorrutin China Glazen Fairy Dustilla. Fairy Dust oli vieläkin parempi kynsillä kuin uskalsin toivoa. Kynsiä oli vain pakko tuijottaa koko ajan. Ei yhtään harmita, että tuli tilattua tuo lakka. Harmittaa ainoastaan, että holoefektin kuvaaminen on ihan mahdotonta, varsinkin kännykän kameralla.

Käytin muuten pitkästä aikaa Seche Viteä... Ja täytyypä sanoa, että kunpa en olisi. Minusta tuntuu, että Seche Vite ja minä emme oikein tule toimeen. Se kutistaa aina kärjet, ihan sama mitä yritän kikkailla, että niin ei kävisi. Jälki on aina jotakin ihan hirveää. Onneksi ehdin ottamaan kuvat kynsistä, ennenkuin Seche Vite ehti kunnolla tehdä tuhoa. Kyseessä oli vielä aikaisemmin käyttämätön yksilö. En ymmärrä, miten Seche Vite voi olla niin suosittu. Siitähän on pelkkää harmia. Jos jollakin on joku oikeasti toimiva kikka niin saa vapaasti kertoa!


8 kommenttia:

 1. Mää vihaan myös SV:ä. Mutta käytän silti jos on pakko koska se on ainoa, joka o i k e a s t i pikakuivattaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä Sally Hansenin Insta-Dri kuivattaa about yhtä hyvin, ei ihan niin nopeasto vaan. Tosin kolme kerrosta on Sallylle ihan liikaa, kun taas hyvällä lykyllä Seche onnistuu kuivattamaan kolmekin.

   Poista
 2. Sama täällä, sanonkin sitä kärjen kutistajaksi mut silti käytän sitä kun mulla on aina muuten joka tapauksessa lakat rutussa. Lakkaus on kyllä nätti, ymmärrän tuijotuksen tarpeen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seche Vite on kyllä lopputulokseltaan ainutlaatuinen ja siksi välillä haluankin antaa sille mahdollisuuden. Mikään muu päällyslakka ei ainakaan mun kokemuksen mukaan tee yhtä kiiltävää pintaa. Jättää ainakin ton Sally Hansenin Insta-Drin kauas taaks.

   Mulla on kyllä sellainen fiilis, että se olisi toiminut edes jotenkin yhteen OPIn kanssa. Mutta China Glazen kanssa.... hyi yök.

   Poista
 3. mä käytän yves rocherin pikakuivattajaa joka on ihan loistava :) pienehkö pullo mutta eipä sitä kulu kun se tippa per kynsi ettei sinällään paha. ei kurtista kynsiä ja kuivattaa nopeasti sekä jättää todella kiiltävän pinnan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sally Hansenkin on mun mielestä ihan ok, ei kutista ja kuivattaa niin kuin pitää... mutta kuplii välillä pahasti. Ja jökkiintyy käytössä ja vaatii säännöllistä ohentamista :/

   Poista
 4. Hih, lakkasin äsken kynnet ja tulin koneelle, minulla on vähän samantyylinen lakkaus :D Sinistä ja kimallusta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei mikään maailman originaalein viritys, mutta sinisen kanssa yksinkertaisesti sopii kaikki glitter ja kimallus!

   Poista