keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Kengätön suutarin lapsi

Viime viikolla bongasin Helsingin Sanomien etusivulta tällaisen mainoksen:


 "Essie-kynsiasiantunija neuvoo sinua salonkilaatuisen manikyyrin teossa". Utelias ihminen kun olen, halusin mennä paikalle katsomaan, millainen salonkilaatuinen manikyyri tällä kynsiasiantuntijalla itsellään on. Minä kun en oikeastaan keksinyt, mitä se salonkilaatuisuus voisi tarkoittaa manikyyrin teossa. Ymmärrän kyllä, mitä tarkoitetaan jos sanotaan, että jokin kynsilakka on salonkilaatuinen.

Mutta nyt tiedän mitä salonkilaatuinen manikyyri tarkoittaa, kiitos tämän essien kynsiasiantuntijan. Se tarkoittaa sitä, että kynnet lakataan mahdollisimman huolimattomasti ensimmäisellä käteen osuvalla Essien lakalla! Kuka tahansa mämmikourakin pystyy siis taikomaan itselleen salonkilaatuisen manikyyrin, kunhan vain omistaa essien kynsilakkoja!

Tai näin siis ainakin itse päättelin nähtyäni tämän kynsiasiantuntijan omat kynnet.

Ymmärrän kyllä, että kaikki eivät ole maailman parhaita kynsien lakkaajia. Ja ettei kaikilla ole aikaa, tai kiinnostusta, siistiä niitä kynsinauhoja tai vaihtaa lakkauksia kun ensimmäinen kulma alkaa lohkeilemaan jne jne. Mutta jos pitäisi esittää "kynsiasiantuntijaa" ja neuvoa "salonkilaatuisen manikyyrin teossa"... Ehkäpä silloin? Toivottavasti muissa paikoissa edes oli vakuuttavampia kynsiasiantuntijoita.

Tuo luvattu yllätyslahjakaan ei muuten ollut yllätys. Paikalla olevassa kyltissä luki isolla, että lahja on Essien lasiviila. Ihan kiva kaupanpäällinen, mutta viiloja ei kumpanakaan päivänä ollut saatavilla. Ottivat vain osoitteet ylös ja lupasivat lähettää myöhemmin postissa. Ilmeisesti viilojen kanssa oli ollut jokin toimitushäiriö.


Itselleni nappasin myös yläpuolisessa kuvassa näkyvän Bikini So Teenyn. Tämän lakan halusin, oli kaupanpäällisiä tai ei. Saattaa se lasiviilakin ehkä joku päivä vielä sieltä postiluukusta tipahtaa.

7 kommenttia:

 1. Mäkin seurasin sivusta viime viikolla täällä pohjoisessa Essien esittelijää. Se lakkaili jonkun naisen kynsiä ja kauhulla katselin kun esittelijä kädet täristen lakkaili niitä miten sattuu... Onko sitä itse vain niin kriittinen näiden asioiden suhteen, mutta en olis sen antanut lakata mun kynsiä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä tuo sitten on joku yleinen essien kynsiasiantuntijoiden taso :D Musta on jotenkin hassua alkaa kutsumaan tuollaisia kynsiasiantuntijoiksi. Kutsuisivat mieluummin vaikka kynsilakka-asiantuntijoiksi! :D

   Poista
 2. Mun mielestä on tosiaan järkyttävää seurata, millaisia kynsiä "asiantuntijoilla" on! Ihmetyttää vain, jos harrastelijana puolessa vuodessa oppii, jos ammattilaiset ei useampana vuonnakaan. Kävin manikyyrissä keväällä, ihan vain että saisin toisen ihmisen näkemyksen mun kynsien malliin. Kaunis malli silloin tulikin, mutta hintaan sisältynyt lakkaus piti ottaa heti kotiin päästyä pois, siinä oli kaljuja kohtia :D Ja kenelle oon nyt tehnyt geelilakkauksia ja -kynsiä, ovat kehuneet niitä paremmin tehdyiksi kuin "ammattilaisella". Mun mielestä juurikin lakkauksen reunojen siisteys ja tasainen lakkausjälki on sitä "salonkilaatua". Mutta joo, maratonikommentin jälkeen haluan kiittää tästä postauksesta, nyt ei harmita kun en päässyt paikalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Muutamassa kuukaudessakin oppii ihan hirveästi, jos vain kiinnostusta riittää. Mulla ainakin kaikki lähti sujumaan ihan itsestään sen jälkeen, kun luin/näin, että siveltimellä voi siistiä reunat. Ei hirveästi muuta tarvi, että pääsee tuohon "salonkilaatuisuuteen" :D

   Poista
 3. Lakkauksen reunat tulee kyllä siistiä! Siis kun musta mikään ei oo tarpeeksi hyvä syy olla siistimättä niitä. Jos on aikaa lakata, tulis olla aikaa myös siistiä reunat ;) Se on osa kaunista lakkausta!

  Makuasioita on monia, mutta kyllä musta SIISTEYS on osa laatua kaikessa kauneudenhoidossa.

  VastaaPoista
 4. Meillä oli tää Essien esittelytilaisuus vasta tänä viikonloppuna Citymarketissa, kun edellisenä viikonloppuna oli edustaja sairaana. Kävin ostamassa pari lakkaa ja sain siis kaksi lasiviilaa kaupanpäälle. Ja viiloja oli ihan konkreettisesti paikalla eli sain ne heti. Edustajalla oli itsellään Essien lakkaa kynsillään ihan siististi, sen tietty heti ekana katoin. :) Meillä se ei kyllä lakattu kenenkään kynsiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en vielä ainakaan tällä viikolla ole saanut mitään postissa. Jotenkin ärsyttää, kun ei tiedä, että mistä niiden perään voisi edes kysellä, jos ei ala kuulumaan. Haluun lasiviilan töihinkin :D

   Poista