keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Uusia lakkoja ja romanttisia ruusuja

Maanantaina postiluukusta kolahti pelkästään kivaa postia. Ensimmäisessä paketissa oli kaksi Polish This - blogin blogikirppikseltä nappaamani lakkaa; China Glazen Midtown Magic ja Opin I Have a Herring Problem. Molemmat olivat luonnossa vielä kivemmannäköisiä kuin kuvissa. Olisin halunnut lakata kynnet saman tien Midtown Magicillä... mutta toisen saamani paketin vuoksi päätin lakata Opilla.


Toisessa paketissa nimittäin oli hartaasti odottamani Bundlemonsterin uudet laatat! Minulla kesti ihan hirveän kauan päättää, että millä kuviolla leimaisi ensimmäisenä. Tuossa uudessa setissä kun on melkein pelkästään kivoja kuvioita. Valintani tein lopulta sen perusteella, mikä leimauslakkani sopi parhaiten siniharmaan päälle.

OPI I have a Herring Problem, Konad Pink, Bundlemonster, China Glaze Fairy Dust

Parhaimmaksi leimauslakaksi valikoitui pitkän testailun jälkeen Konadin vaaleanpunainen special polish.Ja koska vaaleanpunainen sopii hempeisiin ja tyttömäisiin juttuihin, oli helppoa valita uusista laatoista romanttinen ruusukuvio. Päälle vielä Fairy Dust. Näihin kynsiin olen kyllä pitkästä aikaa tyytyväinen!


6 kommenttia:

 1. Ihanat ruusut ja kiva tuo väriyhdistelmä!

  VastaaPoista
 2. Kauniit kynnet, tykkään kanssa tuosta väriyhdistelmästä. :) Ja kiva kuulla, että lakat olivat mieleisiä. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai on mieleisiä, samoin kuin ne edelliset lakat, jotka nappasin sun kirppikseltä! En kyllä tajua, miksi ihmiset aina haluu luopua niin kivoista lakoista. Itse en varmaan pystyisi luopumaan mistään :D

   Poista
  2. Pakko luopua, että voi ostaa tilalle lisää tai muuten loppuu jo tila kesken. :D

   Poista
 3. Itse ostin sokoksen alesta tuon I have a herring problemin :) Vielä se ei ole kynsille asti ehtinyt, mutta ehkä lakkaan tänään sillä! Ja tosihyvin onnistui sun leimaamiset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en olisi varmaan ikinä osannut päättää I Don't Give a Rotterdamin ja I Have a Herring Problemin välillä. Onneksi nyt ei tarvinnut päättää, kun oli vain yksi vaihtoehto :D

   Poista