maanantai 30. heinäkuuta 2012

Kerrankin XL on ihan hyvä koko

Kynteni ovat vihdoinkin kasvaneet taas pitkiksi. Ilmeisesti minua ei ole tarkoitettu pitkäkyntiseksi, koska kynteni napsahtavat poikki heti kun ne minun mielestäni ovat pitkät. Tai ehkä alitajuisesti haluan, että ne katkeavat? En erityisesti pidä superpitkistä kynsistä, mutta en osaa tarpeeksi tehokkaasti viilata kynsiäni lyhyemmiksi lakkauskertojen välissä. Kynteni siis saavat kasvaa suhteellisen vapaasti siihen asti, kunnes jokin kynsi napsahtaa poikki.

Mutta kun kynteni nyt kerrankin ovat pitkät... on parempi ottaa ilo irti samantien. Ja ilolla tarkoitan tietenkin XL-laattaa, jota harvoin pääsen käyttämään. Kynteni kun tuntuvat olevan XL-kokoa vain kerran kolmessa kuukaudessa!

Essie Navigate Her, XL-plate, A-England Dragon

Lakkasin kynnet pienessä kiireessä, joten sen sijaan, että olisin alkanut testailemaan uusia väriyhdistelmia, käytin samaa yhdistelmää kuin aikaisemmin näissä salamakynsissä. Pohjavärinä on siis Essien Navigate Her ja leimauslakkana A-Englandin Dragon. Dragonin holoisuus näkyy kerrankin kuvassa kivasti. Olin vähän epävarma tuosta V:n muotoisesta aukosta, mutta hyvinhän se näyttää toimivan. En tiedä yhtään, miksi olin niin ennakkoluuloinen!

3 kommenttia: