keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Midtown Magic

 Jostakin syystä tykkään hirveästi sellaisista lakoista, jotka näyttävät mustilta, vaikka eivät kuitenkaan ole mustia. Niistä tulee sellainen ihana chic - olo. Sitä paitsi tällä hetkellä kesäväreistä tulisi lähinnä paha mieli, tämä kesä kun ei ole oikein vielä aurinkoa nähnytkään. Taivaalta tuntuu tulevan pelkkää vettä.

China Glazen Midtown Magic ei ole niin tumma, kuin esimerkiksi Opin Lincoln Park After Dark, mutta kuitenkin niin tumma, että huonommassa valaistuksessa se muistuttaa enemmän mustaa kuin mitään muuta väriä. Täydellistä siis.

China Glaze Midtown Magic, H&M Golden Treasure, Bundlemonster

Midtown Magic oli kauniista väristään huolimatta kamala lakattava. Ehkä kamalin mitä vähään aikaan on tullut vastaan. En tosin tiedä johtuiko ongelmani lakan laadusta vai China Glazelle tyypillisestä pikkuruisesta sudista, johon en ole tottunut. Onneksi lopputulos sentään oli kaikesta huolimatta siisti.

Leimaukset on (taas kerran) tehty H&M:n Golden Treasurella. Tätä kävin maanantaina hamstraamassa toisen pullollisen. Ensimmäistä kertaa tuli sellainen tunne, että jotakin lakkaa pitäisi hankkia varalle. En halua joutua etsimään uutta kultaista leimauslakkaa, kun Golden Treasure toimii niin täydellisesti.

China Glaze Midtown Magic, H&M Golden Treasure, Bundlemonster

Tulppaanikuvio on BundleMonsterin laatasta BM-306. En muuten välttämättä muista/halua joka kerta mainita tekstin seassa käyttämiäni laattoja, mutta laattojen nimet/numerot löytyvät kuitenkin aina postauksien tunnisteista. Ja tietenkin voi kysyä, jos unohdan merkitä.

7 kommenttia:

 1. Tosi hienot kynnet!! Täytyykin koittaa muistaa tuo lakka leimaukseen =) Jos siis löydän sellaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehdin itse jo huolestua, että nuo ovat poistuneet, kun ei heti ensimmäisellä silmäyksellä löytynyt. Joku oli laittanut toisen värisiä lakkoja päälle ja piti vähän aikaa tonkia, että löytyi. En ole ensimmäistä pulloa päässyt edes puoliväliin vielä, mutta silti piti hamstrata. On se vaan niin hyvä :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Vaan ei lähellekään niin ihanat, kun mitä sun kynnet aina on ;)

   Poista
 3. Aivan täydelliset, ihanat lakat ja ihana tuo tulppaanikuvio <3

  VastaaPoista
 4. Upeat! Harvinaista kyllä, nyt tuli älytön lakka- ja laattakateus :D Yleensä kynsiblogeissa värimaailma on niin kaukana omasta mausta, että ei paljoa pääse kadehtimaan. Tämä lakkaus on kuitenkin niin mua :D Ja täytyy pistää korvan taakse tuo H&M kultainen lakka. En nimittäin omista kultaista lakkaa lainkaan ja H&M sopii tämän hetken budjettiinkin.

  ...

  Sanon vielä kerran: upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bundlemonstereitakaan ei ole hinnalla pilattu! Olikohan muistaakseni jotain 21 euroa postikuluineen ja setissähän on 25 laattaa, eli kappalehinta on tosi pieni verrattuna vaikka konadeihin :D

   Poista