keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Hymyhuulet

Alennuksesta haalimistani Opeista ensimmäisenä kynsille päätyi I Don't Give a Rotterdam. Pidin todella paljon Opin I Have a Herring Problemista, joka on käytännössä pikkaisempi tummempi versio tuosta kultaisen shimmerin kera, mutta I Don't Give A Rotterdam ei ollut minusta aivan yhtä vakuuttava. Jos jommasta kummasta pitäisi joskus luopua, I Have a Herring Problem olisi ehdottomasti se lakka, joka saisi jäädä kokoelmaani.

Kun lakkasin viimeksi I Have a Herring Problemilla, leimasin kynnet Konadin vaaleanpunaisella leimauslakalla ja se tuntui toimivan hyvin. Niin hyvin, että pääsin leimata I Don't Give a Rotterdamin (alan ymmärtämään hiljalleen miksi monet suosivat lyhenteitä lakkojen nimissä) samalla vaaleanpunaisella. Teki mieli leimata samalla kuviollakin, mutta sitten ajattelin niitä kaikkia leimauslaatoissani yksinään nyhjöttäviä kuvioita, jotka eivät ole päässeet kynsille lainkaan. Joten valkkasin Bundlemonsterin 2012-setistä ruusujen sijaan pusuhuulia.


OPI I Don't Give a Rotterdam, Bundlemonster BM-303

Jännä muuten mitä kaikkea makrolinssi paljastaakaan! En ole koskaan huomannut, että Seche Vite levittäisi leimauksia mitenkään, mutta makrolinssin avulla pientä levittymistä on kyllä havaittavissa. Mutta haitanneekohan tuo, kun ei edes paljaalla silmällä näe?

5 kommenttia:

 1. Mun mielestä ei ainakaan haittaa, jos ei livenä huomaa ;) Mä en kans tykkää käyttää lyhenteitä lakkojen nimissä. Jos oikein laiskottaa, niin jätän muutaman sanan pois lakan nimestä, kuin käytän lyhenteitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä lyhenteiden käyttö on vielä hankalempaa kuin kokonaisten nimien. Kun pitää miettiä, missä järjestyksessä ne kirjaimet tulee ja miten taivuttaisi... Vähemmän miettimistä kun kirjoittaa sen kummemmin lyhentelemättä :D

   Poista
 2. Mä oon samaa mieltä ettei haittaa jos ei sitä huomaa muuten kuin linssin läpi. :)

  VastaaPoista
 3. Makrolinssi kyllä niin paljastaa monen asian, mua alkaa jo melkein ahdistaa se miltä leimaukset näyttävät. Paljaalla silmällä kun näyttää, että leimaus olisi onnistunut, mutta sitten linssi paljastaa reikiä kuviossa jne. Ärsyttävää

  VastaaPoista