torstai 7. helmikuuta 2013

She Walks in Beauty

A-Englandin She Walks in Beauty osui ja upposi heti kun näin siitä ensimmäiset swatchit. En kuitenkaan heti rynnännyt tilaamaan omaani (vaikka todella kovasti mieli teki) vaan päätin odottaa, jos kyseinen kaunokainen ilmestyisi myöhemmin alennushinnalla. A-Englandilla noita alennuskampanjoita kun tuntuu olevan vähän liiankin usein. Ja odottaminenhan kannatti: synttärialesta sain napattua She Walks in Beautyn kuuden punnan hintaan.

A-England She Walks in Beauty

Halusin päästä ihastelemaan She Walks in Beautya kynsillä ilman häiriötekijöitä, joten valitsin pohjaksi Essien  läpikuultavan ranskislakan. Mademoisellea neutraalimpaa pohjaa tuskin minun kokoelmastani löytyy, joskin Opin Passion ja You Callin' Me a Lyre olisivat hyvin ajaneet saman asian. (Voisiko joku kertoa, miksi kokoelmassani on kolme lähes identtistä ranskislakkaa, vaikka en tee ranskiksia koskaan?!)

A-England She Walks in Beauty, Essie Mademoiselle

Näillä kynsillä on nyt menty useampi päivä ja tykkään. En yleensä ole kimalluksen ja glitterin ylin ystävä, mutta She Walks in Beauty tuntuu sopivan hillityltä. En usko, että lakkaan tällä toiste kaikkia kynsiä, mutta aksenttina tulee varmasti käytettyä ennemmin tai myöhemmin. Todennäköisesti myöhemmin, ottaen huomioon kuinka paljon minulla on kokeilemattomia lakkoja...

9 kommenttia:

 1. Voi että, se on vaan niin nätti!! Yhä omaani odotellen...

  Huomasin muuten että Golden Rose Jolly Jewelsi -sarjan '103' muistuttaa ulkonäöllisesti himppasen verran tätä lakkaa; kultaa vain ehkä enemmän peitoksi asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. A-Englandin Facebook-sivulla lukee, että tilausnumerot 11600 eteenpäin lähetetään maailmalta ja sitä aikaisemmat saattavat olla tuhottujen joukossa. Tuosta tilausnumerosta voi ainakin pikkaisen sen tilauksen kohtaloa arvuutella :)

   Poista
  2. Tilausnumeroni on isompi kuin 12000, joten pakettiani ei ole vissiin sitten tuhottu ainakaan. Sain aika monisanaisen sähköpostin (en henkilökohtaista, vaan joukkoviestin), jossa tilannetta pahoitellaan ja pyydetään odottamaan postituspäivästä ainakin 35 päivää nyt kun noita korvaavia firmoja kuljetuksille on löytynyt.
   Musta on aika hävytöntä tuolta Royal Maililta tuhota paketteja, jos he ovat lopettaneet yhteistyö - eikö niitä olisi voinut vain palauttaa lähettäjälle..?

   Poista
  3. Mä luulen, että Royal Maililla on joku "postittamalla hyväksyt ehdot" -lauseke ja tuon tuhoamisen tarkoitus olla niin iso pelote, että moni ei ole valmis ottamaan riskiä. Itse en ainakaan lähtisi kokeilemaan onneani jos tietäisin, että paketti tuhotaan jos se jää kiinni. A-Englandin käyttämä postitoimisto vaan feilasi tuossa informoinnissa. Ja ehkä A-Englandikin olisi voinut seurata paremmin Royal Mailiin liittyvää uutisointia. Tuo muutoshan ei siis tullut mitenkään puun takaa, vaan sitä oltiin alettu valmistelemaan jo edellisenä vuonna.

   Poista
 2. Tuo on kyllä aivan upea lakka :) Kuvasi ovat tosi hyviä ja kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lämmittää mieltä kovasti tuollaiset kehut, sen verran olen nähnyt vaivaa tämän blogin kuvien eteen :D

   Poista
 3. Toi on niin ihana lakka! Kun vaan jostain saisi, kun eikös niille tullut, etteivät postita enää ulkomaille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakaan tällä hetkellä eivät enää toimita kuin britteihin. Jotenkin en haluaisi uskoa, että tuo on pysyvää! Oon nyt jo pikkaisen masentunut siitä, että mitä jos A-Englandilta tulee joku uusi tosi kiva kokoelma, eikä pystykään tilaamaan. Llarowelta ja Ninja Polishilta saa totta kai vielä tilattua, mutta alennetun tullirajan takia korkeintaan yhden pullon kerrallaan... Ja kalliilla postikuluilla totta kai.

   Poista