keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Congratulations from Cheeky!

Viime kuussa tilaamani Cheekyn 2012 Summer-laattakokoelma kolahti vihdoinkin postiluukusta. Tätä tulikin odoteltua pitkään ja hartaasti. Odottavan aika on tunnetusti pitkä, ja niin on myös matka Hong Kongista Suomeen. Tilauksesta toimitukseen meni ensin viikko ja postin matkassa laatat kulkivat kolme viikkoa. Kuukauden verran tuli siis odottelua yhteensä. Olen niin iloinen, etten ole nähnyt näitä missään lukemassani suomalaisessa kynsiblogissa! Oli aivan hirveää odotella omia Bundlemonsterin laattoja, kun näki mitä kivaa muut niillä tekivät!

En ole vielä ehtinyt testaamaan laattojen toimivuutta, mutta laattojen säilytyslaatikolle voin jo nyt antaa täyden kympin. Mikseivät muut laattasetit tule yhtä kätevässä laatikossa? Bundlemonsterin 2012-laattakokoelmankin muovinen säilytyslaatikko näyttää lähinnä surulliselta tämän rinnalla:

Cheeky 2012 Summer laatikko
Etupuoli
Summer-kokoelman säilytyslaatikko on mielestäni aivan uskomattoman suloinen ja kaiken lisäksi myös todella hyvälaatuisen oloinen. Pahvi on tukevaa ja kansikin napsahtaa kiinni magneetilla. Laatikon sisässä on oma lokero laatoille. Sivussa olevan kolon avulla laatat on myös tosi helppo ottaa lokerosta pois.

Cheeky 2012 Summer laatikko
Sisäosa
Tykkään siitä, miten paljon yksityiskohtiin on kiinnitetty huomiota. Laatikon sisässä on hassu pieni tarina laattakokoelman syntymästä ja laattojen lisäksi paketista löytyi myös "Cheeky nail artist" -kortti. Tuolla kortilla on myös funktio: tarvittaessa sitä voi käyttää skraappana. Metalliset skraapathan eivät kaikkia miellytä ja monet tykkäävät käyttää vanhoja muovikortteja niiden sijaan.

Cheeky 2012 Summer lisenssi
Nail Artist License
Cheekyn laatoissa on samanlainen muovitausta kuin Konadeissa ja Bundlemonstereissa, mutta Cheeky on senkin osannut tehdä suloisemmin. Laatikon ruutukuvio jatkuu laattojen taustalla. Kyllähän noita nyt kelpaa katsella. Laatoissa oli suojamuovi päällä kuten Bundlemonsterinkin laatoissa, mutta mielestäni näistä suojamuovit irtosivat huomattavasti helpommin.

Cheeky 2012 Summer -laatta edestä ja takaa
Takaa ja edestä
Ja jos nyt aloitettiin vertailu... Mainitsemisen arvoinen seikka on, että Cheekyn laatat ovat suurempia kuin Konadin ja Bundlemonsterin laatat. Eron huomaa myös kokokynnen kuvioiden koossa. Konadin ja Cheekyn kuvioiden välillä on jo aika huima kokoero. Cheekyn kaikissa kokokynnen kuvioissa on kaareva reuna, joten niitä voi käyttää myös esimerkiksi kynnen kärkien leimaamiseen. Varsinaisia kärkikuvioita tästä kokoelmasta ei löydy lainkaan.

Cheeky vs Konad
Konad vs. Cheeky
Luulin Bundlemonsterin 2012-kokoelmaa mielenkiintoiseksi ja erilaiseksi, mutta kyllä Cheekyn kuviot vievät voiton. En jaksanut kuvata yksittäisiä laattoja, mutta niitä voi ihastella esimerkiksi täällä. Jotkin kuvioista ovat myös huomaamattoman hassuja. Yhdessä kokokynnen kuviossa esimerkiksi lukee "nail art", mutta kynsilakkapullojen ja siveltimien sijaan kuvituksena onkin nauloja ja vasaroita! Kaikista enititen olen innoissani ehkä merihenkisistä kuvioista. Esimerkiksi tuo kuvissa vilahteleva merirosvolaatta on aivan mahtava, vaikka en mitenkään merirosvofani olekaan.

Vähän kyllä hirvittää se, että näitä laattoja alkaa olemaan kohta enemmän kuin niitä ehtii käyttämään. Tässäkin kokoelmassa oli 26 uutta laattaa, enkä ole vielä ehtinyt kokeilemaan kaikkia suosikkejani Bundlemonsterin viimeisestä kokoelmasta, ja muutama Konadinkin laatta on iskemätön. Mutta oikeasti, eihän tuota nyt voinut mitenkään vastustaa! Jos joku muu on huono vastustamaan syötävän suloisia kiusauksia, niin oman laattakokoelmansa voi tilata Cheeky-Beauty.comista. Euroina kokoelmalle tulee hintaa noin 20 euroa, postikuluja ei ole. Ensi vuoden tullirajan alennuksesta ei muuten tarvinne olla huolissaan vaikka Cheeky-Beautysta enemmänkin tilaisi. Oma pakettini oli ainakin merkitty lahjaksi ja paketin sisälle oli vielä livautettu onnittelukortinnäköinen lärpäke todisteeksi. Congratulations from Cheeky indeed!

16 kommenttia:

 1. Heh, mä tilasin vastaavan paketin itselleni tossa syyskuussa... Tosin se ei ole vieläkään tullut ja sain rahani takaisin tällä viikolla. Siispä tilasin setin uudelleen itsellen Amazonista kalliimmalla hinnalla, mutta niiden pitäisi varmemmin tulla perille. Mulla on viime aikoina ollut paljon epäonnea näiden ulkomaan tilausten kanssa kun eivät saavu perille... Rahat kyllä saan takaisin mutta ärsyttää kun oottaa jotain oikeen hartaasti ja sitten se ei ees tule. :( Innolla kuitenkin ootan mitä saat näistä aikaiseksi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole koskaan oikein innostunut ulkomailta tilaamisesta, vaikka kuinka saisi jotakin halvemmalla. Mieluummin maksan kynsilakoistakin suomilisät kuin oottelen viikkoja lakkoja, jotka eivät lopulta tulekaan. Oon ehkä vähän liian vainoharhainen... Onneksi noi mun Cheekyt tuli ihan nätisti ja odotetussa ajassa. Olisin varmaan alkanut hyppimään seinille jos niitä ei olisi alkanut näkymään.

   Poista
 2. Minkä kokoisia nuo koko kynnen kuvat on, jaksatko mitata? *puppy eyes* Näyttävät kyllä ihanilta, saatan sortua jos kuviot on edes jotakuinkin riittävän kokoiset mun lapioilleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai jaksan mittailla! Kuviot olivat 2cm korkeita ja 1,5cm leveitä. Mittasin tuon 2cm kuvion reunasta, keskeltähän mitattuna se olisi tuon kaarevuuden takia vähemmän. Mielestäni nuo ovat ehkä pikkaisen isompia kuin Bundlemonsterin 2012-setin kokokynnen kuviot.

   Poista
  2. Kiitos! Nyt kun kynnet ovat pitkät, tuo pituus riittäisi ehkä juuri ja juuri (hah.. kohta nää sitä paitsi kuitenkin taas katkeaa!), leveys jää peukalolle ehkä himpun vajaaksi, mutta kukas peukaloista välittää, eihän ne edes näy kynsikuvissa ;) Taidan siis pistää tilauksen menemään minäkin!

   Poista
  3. Joo ihan turha peukaloista välittää. Ei näy kuvissa eikä missään. Mulla jää peukalot aina vajaiksi, vaikka mulla onkin kapeat kynnet. Vika tosin ei ole kuvioissa vaan leimaajassa... Oon tosi huono kohdistamaan leimoja ja peukalot kärsii siitä eniten, kun kuvioissa on vähemmän ylimääräistä :P

   Poista
 3. Olipa kaunis ja hyvin toteutettu esittely cheekin laatoista! :) Minä ostin ison XL-laatan tuossa taannoin ja pitäisi kyllä jo keretä testaamaan sitäkin. Kuvioita on niin paljon, että siitä riittää iloa pitkäksi aikaa. Myöhemmin voi investoida kyllä uuteenkin XL-laattaan jos jokin kolahtaa... eivätpähän häviä kun ovat niin isoja ja kuvioita on monia kymmeniä ellei sata. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tein äsken karkeaa laskelmointia siitä, kuinka monta erilaista kuviota mun laattakokoelmasta löytyy tällä hetkellä. Riittäisi vähintään yksi kuvio vuoden jokaiselle päivälle ja seuraavallekin vuodelle riittäisi vielä hyvin :D

   Mä en ole hirveän usein käyttänyt omaa XL-laattaa. Mun kynnet on tosi harvoin tarpeeksi pitkät sen kuvioille ja jotenkin ne ei näytä kovin hyviltä jos leimaa vain osan kuviosta :P

   Poista
 4. Olen myös kytännyt "juppi-tupista" videota jossa näitä esitellään, vielä en ole sortunut mutta nyt ollaan lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle riitti jo muutama kuva vakuuttamaan, että tuo pitää saada :P

   Poista
 5. kaunis rasia ja varmasti kivoja laattoja =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti laatat ovat vielä yhtä hyviä kuin laatikkokin :D

   Poista
 6. Olipa mielenkiintoinen postaus ja kerrassaan ihania laattoja!

  VastaaPoista
 7. Hyvä muutne tietää, että tuolta vois tilata sit vielä ens vuonnakin! Koska aattelin nyt hankkia Bundle Monsterin laatat ennen vuodenvaihdetta, että saan ne kaksi kokoelmaa samassa paketissa ilman että ne jää tulliin... Kun siellä paketin päälle merkataan se oikea hinta. Niin sitten vois harkita näiden cheekyjen hankintaa ens vuoden puolella!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäkysymys vielä, mitkä maksutavat tuolal Cheekyllä käy? Kun en nyt äkkiseltään löytänyt. Eli maksoitko luottokortilla vai millä? :)

   Poista
  2. Paypalilla. Paypalin kautta pystyi maksamaan Visalla/Visa Electronilla.

   Poista