tiistai 13. maaliskuuta 2012

Asioita, joita en tiennyt tarvitsevani

Ajattelin tehdä listan asioista, joita en tiennyt tarvitsevani. Tai siis joita en tiennyt tarvitsevani vielä puoli vuotta sitten, mutta joita ilman en tällä hetkellä osaisi enää elää. Jännä, miten paljon uusia juttuja tämä kynsiharrastus on tuonut mukanaan!

1. LasiviilaJoskus sitä ajatteli, että hyvät kynsileikkurit riittävät. Sitten ajatteli, että kyllä sellainen paperiviilakin asiansa ajaa. No, eipä muuten aja. Enää ei tulisi mieleenkään viilata paperiviilalla kynsiä. On se sen verran kamala kapine lasiviilaan verrattuna!

2. KynsinauhavoideYhtenä päivänä havahduin siihen, että kynsinauhat eivät enää näyttäneet siisteiltä, vaan kuivilta ja kärsineiltä. Sellaisilta, ettei niitä halunnut näyttää kenellekään. Nykyään Lemony Flutteria tulee siveltyä kynsinauhoihin vähintään kerran päivässä ja kynsinauhat näyttävät huomattavasti onnellisemmilta kuin aikaisemmin.

3. Asetoniton kynsilakanpoistoaine
Ajattelin, että asetoniton kynsilakanpoistoaine ei voi olla tehokas. Eikä se olekaan. Mutta hellävarainen se on, ja sen vuoksi olen valmis uhraamaan kynsilakkojen poistolle pikkaisen enemmän aikaa. Poistan aina laiskuuttani lakat foliomenetelmällä, ja erityisesti foliomenetelmän kanssa eron huomaa; X-tran kynsilakanpoistoaineen jäljiltä sormenpäät tuntuvat kuivilta, asetonittoman kynsilakanpoistoaineen kanssa ei huomaa muuta eroa, kuin että lakka on lähtenyt pois. Korjailuun ja Konad-tarvikkeiden putsailuun käytän edelleen X-tran kynsilakanpoistoainetta, siihen se sopii mainiosti.

4. Piimax - tabletitNäiden olennaisuudesta en vielä ole varma. Aloitin syömään tabletteja vasta viime viikonloppuna. Olen lukenut useammasta eri blogista, muutamia ulkomaalaisia blogeja myöten, että biotiinin pitäisi tehdä huikeita asioita kynsille ja päätin kokeilla itsekin. Nämä tabletit kun eivät kovin montaa euroa maksa (päälle kuusi euroa per purkki, mutta purkki riittää useammaksi kuukaudeksi). Katsotaan kuukauden päästä miltä näyttää! En tosin ole ihan varma, millaista ihmettä näiltä tableteilta odotan...

Ja siinä olennaisimmat. Listaan voisi lisätä myös mallikiekot, bufferiviilat, dotting toolit, Konad-roinat... Mutta ehkä ilman niitäkin voisi elää. Ainakin toistaiseksi.

5 kommenttia:

 1. oON SYÖNNYT piimax:a joo hyvän aikaa ja voinen kertoa, ettei se mitään mullistavia ihmeitä aiheuta... omaan kynteen tullut ehkä vahvuutta verrattaen entiseen, mutta... joo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä toivon, että tuo asetoniton kynsilakanpoistoaine + lasiviila + Piimax vähentäisi keskisormien kynsien liuskoittumista. Ei ne edes pahasti liuskoitu, mutta just sen verran, että niistä ensimmäisenä lähtee lakat lohkeilemaan, jos ylipäätään jostain. Piimax tuntui halvemmalta kokeilulta kuin esim Nail Envy :P Sitä paitsi Piimax voi auttaa muuhunkin, tuuheampi tukkakin ois kiva kaupan päälle :D

   Poista
 2. Toi lasiviila on kyllä ihan ykköstuote ja kestää ikuisuuden! :)
  http://my-little-addictions.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Hei tää lista on ihan sama kuin mullakin olis;D samoja ajatuksiakin! Saanko linkittää tämän mun blogiin johonkin postaukseen joskus?:)

  Mäkin syön jotain halpaa ravintolisää, käytän liuskoittumisen estoainetta, rasvaan käsiä paljon, asetoniton kynsilakanpoistoaine ym. niin on kyllä vähentynyt liuskoittuminen, mutta ei vielä kokonaan loppunut!:) Luulen että ajan kanssa loppunee kokonaan. Ja tänään viimeksi tuli testattua että vahvemmat on kynnet! Koska kyynerpäähän tuli melkoiset mustelmat hevosen rynnätessä ohitseni oviaukossa, mutta kynnelle ei käynyt mitään vaikka luulin sen katkenneen rusahtamalla siinä menossa...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aina saa linkittää! :P

   Mä luulen, että munkin kynsistä on jotenkin vahvemmat tullut. En vaan yhtään tiedä, että minkä takia. Muistan, että joskus mun kynnet oli tosi ohuet. Sellaiset läpikuultavat kun kasvo pitemmiksi. Ja jossakin vaiheessa jouduin leikkaamaan kynsiä lyhyemmiksi liuskoittumisen takia, mutta en enää.

   Poista