torstai 8. maaliskuuta 2012

Top 10

Nunnu I Love My Nails - blogista haastoi minut esittelemään kymmenen suosikkilakkaani. Tämä haaste on pyörinyt blogeissa jo jonkin aikaa, ja olisin varmaan loppujen lopuksi esitellyt omat suosikkini kenenkään haastamattakin. Mutta paljon kivempi näin! Oma lakkakokoelmani on vielä sen verran vaatimaton, että suosikkien valitseminen oli helppoa, varsinkin kun jätin suosiolla ulkopuolelle kaikki kokeilemattomat lakat. Päätin kuitenkin sen verran vaikeuttaa tehtävää, että laitoin top 10 - lakat vielä keskenään suosituimmuusjärjestykseen. Haasteen säännöissä tosin sanotaan, että satunaisessa järjestyksessä. No, säännöt on tehty rikottaviksi?

Säännöt:

1. Ilmoita keneltä sait haasteen. Linkitä.
2. Listaa kuvat top 10 kynsilakkaasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin viidelle bloggaajalle.

1. OPI - Suzi & the LifeguardJostakin syystä tykkään tästä vaaleanpunaisesta ihan hirveästi, vaikka se ei edes sovi ihonväriini yhtään. En voisi ikinä käyttää tätä pelkästään, mutta koristelujen alle se sopii mainiosti. Tämä on myös ainoa OPI, jonka olen ostanut ilman mitään alennuksia. Ja onhan tuota käytettykin.


2. OPI - I Vant to be A-Lone StarYleensä vaaleat lakat eivät minulle sovi, enkä tätäkään olisi ikinä ostanut ellei se olisi ollut tarjouksessa. Tämä onnistui kuitenkin yllättämään minut totaalisesti: vaaleudestaan huolimatta se näyttää hyvältä kynsilläni. Tosi hyvä löytö siis!

3. China Glaze - Tinsel TownTämä oli pakko laittaa kolmanneksi. Tykkään tästä siksi, että vähällä vaivalla saa suhteellisen näyttävät kynnet. Ajatus pelkästä värilakasta kynsillä on tylsä, mutta välillä ei ole aikaa koristeluihin ja silloin tällainen lakka on päivän pelastus. Levittyy hyvin ja peittää jo yhdellä kerroksella hyvin.

4. China Glaze - JitterbugTämä on listalla samasta syystä kuin Tinsel Town. Tähän voi luottaa. Jos minun pitäisi kiireessä sutia jotakin lakkaa kynsilleni, se olisi tämä. Levittyy helposti ja siististi. Toimii parhaiten paritettuna Tinsel Townin kanssa. Eli ensin nopea kerros Jitterbugia ja päälle bling blingiä tuomaan Tinsel Town.

5. OPI - Blue My MindTämä oli varmaan ensimmäinen sininen lakka, jonka hankin, ja aika täydellisen sininen onkin. Kuva on vähän kehno (kännykällä napsin kuvat nopeasti eilen), eikä tuo oikein oikeutta värille. Oikeasti on paljon kirkkaampi sininen.

6. OPI - OPI InkKokoelmani ensimmäinen OPI, mukana listalla enemmän ehkä tunnesyistä kun värinsä puolesta. Tai onhan tuo kaunis ja ensimmäiset leimailutkin tein onnistuneesti tämän päälle. Tämä näyttää ehkä nätimmältä pullossa kuin kynsillä. Suosikki joka tapauksessa.

7. OPI - Purple with a PurposeNätti perusväri. Ajattelen tätä Blue My Minding pikkusiskona. Samantyylinen, ainoastaan violetti. Hamstrasin tämän ja Blue My Mindin Sokoksen alennuksesta. Hyviä perusvärejä tavallista halvempaan OPI-hintaan.

8. OPI - Happy AnniversaryOstin tämän siksi, että voisin taikoa cremelakoista kimaltavia. Tämä kuitenkin peittää enemmän kuin miltä näyttää, joten tällä voi tehdä myös gradientteja.

9. A-England - CamelotListan yllätysväri, ainakin itselleni. Kokeilin tätä A-Englannin mustaa lakkaa ensimmäistä kertaa eilen, ja se oli aivan eri luokkaa kuin aikaisemmin kokeilemani halpis-musta. Väri on paljon syvempi ja kiiltää kauniisti, ja peittää todella hyvin.

10. Rimmel - Heart on FireJos yhdeksäs suosikki oli musta, kymmenennen täytyy olla punainen. Musta ja punainen yksinkertaisesti kuuluvat yhteen. Tämä taisi olla kolmas tai neljäs hankkimani kynsilakka, ja harkitsin väriä tosi pitkään. Mietin, että tämä punainen saattaisi olla liian kirkas ja huomiota herättävä ottaen huomioon, että en osannut vielä lakata kynsiäni edes kovin siististi. Mutta tämä oli ihan nappivalinta. Kirkas punainen, joka ei kuitenkaan ole jouluinen, helppo levittää leveästä sudista huolimatta ja kiiltää ihanasti.

Olipas tämä lista OPI-painotteinen. Huomaa, mikä on minun lempilakkamerkkini... China Glazellakin on ihania lakkoja ja niillä ihania nimiä, mutta pullot eivät ole lähellekään yhtä kauniita kuin OPIn. Ja sekin on jännä, että listalle päätyi ainoastaan yksi ainoa "markettilakka", vaikka niitä on koko kynsilakkakokoelma väärällään.  Hmphm. Ehkä pitäisi jatkossa haalia ainoastaan OPIa ja China Glazea.

Vaikea keksiä, kenellä tämän haasteen laittaisi eteenpäin. Tuntuu, että tämä on kiertänyt jo kaikilla. Ehkä olen tänään tylsä, enkä haasta ketään. Rikotaan vielä toistakin sääntöä. Haasteen antajaan sentään linkitin. Kahdesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti