tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ensimmäiset ruusut

Viime viikolla olin rohkea ja uskaltauduin maalaamaan kynsille ruusuja, ihan ensimmäistä kertaa. Harjoittelin tosin aika monta kertaa muovin päälle ennen kuin uskaltauduin kokeilemaan kynsille. Neljästä ruususta kaksi onnistui tosi hyvin ja kaksi huonosti. Ihan ok suoritus ensimmäiseksi kerraksi, ei niiden tekeminen nyt niin helppoa kuitenkaan ollut. Kynsiin otin mallia Youtube-tutorialista, mutta ruusut tein eri tekniikalla kuin videossa. Eihän niitä ohjeita ole kuitenkaan ihan kirjaimellisesti tarkoitus noudattaa.


Lakkasin kynnet ensimmäistä kertaa OPIn Planks a Lotilla (tuo kuvan likainen lila) ja tykkäsin kovasti. Löysin tuon lakan Stockmannilta alle seitsemällä eurolla, joten oli kyllä hintansa väärti! Nyt tekisi mieli hankkia muitakin Pirates-kokoelman lakkoja. Esimerkiksi Sparrow  Me the Drama tai Skull and Glossbones... Sain muuten aika kiitettävästi Sally Hansenin pikakuivattajan kuplimaan näiden kynsien kanssa. Ilmeisesti Sallya ei voi samalla lailla lätätä kynsille kuin Secheä.

Tällä hetkellä kynsillä on A-Englannin lakoilla tehty liukuvärjäys. Sunnuntaina kiireessä lakkasin kynnet Dragonilla juuri ennen vieraiden tuloa, ja vieraiden lähdettyä töpsöttelin kynsiin nopeasti Saint Georgea ja Camelotia.Nyt kun kuvia katsoo, pelkkä Dragon olisi ehkä ollut nätimpi kuin tuollainen huolimaton liukuvärjäys. Mutta ainakaan Sally Hansen ei kuplinyt näiden kynsien kanssa!


Nyt minulla on enää yksi kokeilematon A-England - lakka, Order of the Garter. Eiköhän sekin vielä kynsille pääse.

5 kommenttia:

 1. http://edeskynnet.wordpress.com/2012/03/14/vihreaa-hehkua/

  Olisiko idea kynsiin tullut kenties näistä Papun kynsistä..? :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha muistan noi kynnet! Noista mietin, että noita kahta omaa hololakkaa voisi käyttää yhdessäkin. Mutta kun omia kynsiä lakkasin ni eipä ollut tuo kyllä enää yhtään mielessä :D

   Poista
 2. Molemmat on ihanat, vihreä tosi herkku väri ja noi pilkulliset on niin siistit! Onko ruusu valmis tarra tms.?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruusut on tehty dotting tooleilla ja kynsilakalla, tähän tapaan: http://www.youtube.com/watch?v=6k0MWWVuZ2s Mun ruusut on vaan tehty kynsilakalla akryylimaalin sijaan, ja yksinkertaistaen :)

   Poista
 3. Olipas yllättävän simppeliä, pitää koittaa. Kiitti linkistä, tää pitää laittaa jakoon :)

  VastaaPoista